Marc van der Linden boos

Marc van der linden

Nou nou. Die Marc is me een potje kwaad zeg. Hij maakt een hele enge foto van zichzelf en zet er een hele boze tekst onder met als uitsmijter dat mensen zichzelf maar moeten gaan lopen fucken. Pittig hoor. Enfin, Van der Linden is natuurlijk helemaal naar de getver en roept nu van de daken dat hij dat niet is.

Belangrijker is dat hij schrijft dat ook “vrienden” van hem dat zeggen. Dan weten wij natuurlijk allemaal over wie hij het heeft. Over zijn ex-collega’s bij RTL Boulevard natuurlijk.

WhatsApp Image 2022 04 24 at 3.58.36 AM 1

12 reacties op “Marc van der Linden boos

 1. Mabel wist de shit zegt:

  Ik wil niet veel zeggen maar hij ziet zo grijs als een duif. En hij kijkt vreemd uit zijn ogen

  9
  7
 2. No more, masters of puppets zegt:

  Nou, kan/kun je aan mensen die stimuleerde middelen gebruiken, heel snel dat herken. Er is wel 1 maar. Die zal ik als laatste aangeven. Van coke, speed, xtc, paddo,s, lsd, en diverse designersdrugs met euforische opwekkkende werking zal je oog puppil die bij zonnig weer of veel licht, klein worden zodat het hier minder last van heeft. Gebeurd dit niet met mensen onder invloed van deze middelen. Ik heb de paar keer dat ik langs mijn vrouw liep die de voice of hullond keek, ook met verbazing gewezen op de inmense knikkers van ogen van lidl kleine. Afijn als in een palmboom land op het terras of balkon. Zulke grote pupillen hebt. Kun je zeggen wat je wildt, maar de waarheid staat in dit geval letterlijk in zijn ogen geschreven. De enige maar is, mocht hij door alle ellende antideprasieva slikken op een bovengemiddeld niveau, dan heeft dat het zelfde effect.

  5
  2
 3. Mart bakker zegt:

  Wat een vooroordelen zeg hier en aannames. Kijk eerst is in de spiegel van je zelf en je eigen leven. internet helden en heldinnen, de media zegt wel meer wat en dat hebben we de laatste 2 jaar wel gezien.

  4
  0

Reacties zijn gesloten.