Marc van der Linden bijna dood

Ik heb mensen gezien die al een week overleden waren die er beter uitzagen dan Marc van der Linden nu. We weten dat Hairytop4fun er een nogal pittig leven op nahoudt. Naast de konten van de familie Van Oranje kussen houdt Marc ook van een borrel en een shotje van het een en ander.

Naast dat hij een geel-grauwe kleur heeft en zijn ogen bijna niet meer kan openhouden heeft van der Linden blijkbaar door alle verdovende middelen niet door dat zijn hele trui onder de kruimels zit. Namen Roddelpraat, rust vredig.

17 reacties op “Marc van der Linden bijna dood

 1. Rogier (zonder Frank) zegt:

  Ik ben blij dat Marc beseft dat hij niet in een economy stoel past. Je zou daar maar naast zitten…. Gelukkig heeft hij nog wat geld over ondanks zijn dure verslaving.

  5
  1
  • Hairy daddy himself zegt:

   Nu iedereen mijn voorkeuren weet ga ik mijn geluk elders beproeven. Ik ben door Wilfred op ideeën gebracht, dus heb een ladyshave meegenomen. Kan deze ook met anale hulpmiddelen ingebracht worden? Ik vraag dit voor een vriend.

   5
   1
 2. De laatse loodjes zegt:

  Vast vakantieadres zal ergens onder een brug in ver land zijn. Het zal ergens goed voor zijn. Al is het om nog net voor het definitieve afscheid een bijdrage te leveren aan CO2 uitstoot.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.