Mama Sarah van Soelen is boos

Pikant! Sarah van Soelen op de foto | Roddelpraat Nieuws

De mama van Sarah van Soelen is boos op Story vanwege een interview wat erin staat met dochter Sarah van Soelen. Het interview gaat over André Hazes, maar mama Rebecca vindt dat haar woorden volledig zijn verdraaid.

Op de cover van Story valt te lezen: ‘Ex-vriendin Sarah vertelt voor het eerst over haar verblijf met André Hazes in Spaanse afkickkliniek. Schoonouders vreesden al voor zijn begrafenis…’ Rebecca schrijft op Instagram: “Heel heel jammer Story dat dit jullie kop is geworden! Want wat moet mijn dochter in een afkickkliniek als ze al bijna 3 jaar clean is? Dus elke keer die verkeerde woordkeuze van jullie is wel heel erg vermoeiend en triest. En over die begrafenis… ik hoop voor jullie dat de inhoud van de tekst in het blad zelf, niet afwijkt van hetgeen we besproken hebben! Anders valt er voor jullie volgende week heel wat te rectificeren!” WOEF.

Mama haalt gigantisch hard uit. En dat terwijl ze het interview zelf nog niet eens heeft gelezen. Ze is op voorhand al van mening dat de woorden verdraaid zijn. “De kop is natuurlijk vreselijk… 99% van het volk leest de kop, en die 1% die daadwerkelijk de tekst leest… Heel jammer dat Saar weer zo wordt neergezet. Die hele woordkeuze is walgelijk! Zal de tekst ook zeker lezen…”

Sarah zegt zelf in de Story dat ze eigenlijk een held is die ondergewaardeerd wordt: “Niet één keer wordt in de documentaire gezegd: Dank je wel, Saar! Want ik ben de aanleiding geweest dat hij nu clean is en goed in zijn vel zit! Hij heeft het er in de documentaire constant over dat hij op zijn 27e niet meer wilde leven. Ik heb ervoor gezorgd dat hij zijn 28e verjaardag heeft gehaald…” APPLAUS.

Niet alleen Saar zelf, maar ook haar ouders zeggen dat André zijn leven aan haar te danken heeft. Papa van Soelen zegt: “Als Sarah niet had ingegrepen en André naar die kliniek in Spanje had gestuurd, was er geen documentaire maar een begrafenis gekomen… André heeft zijn leven aan Sarah te danken!” Nou, nou, nou, ze moeten er duidelijk een slaatje uit zien te slaan met elkaar. Even rustig, hoor.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN