Maagverkleining 2 voor Gordon

Gordon

Dat volgevreten hok van een Gordon laat zijn maag weer verkleinen. Waarschijnlijk is dat lel alweer opgerekt na de vorige operatie. Ook wordt het spijsverteringskanaal gedeeltelijk omgeleid. Hij wordt volgende week geopereerd in België en krijgt een zogenaamde gastric bypass.

“Ik kamp nu sinds een jaar of veertien met diabetes type 2. Dat is gewoon op en af. Ik krijg het niet onder controle. Het gaat soms heel goed. Het heeft ook met je levensstijl te maken natuurlijk. Daar heb ik alle stappen voor genomen, maar het schommelt zo heftig heen en weer”, aldus de BCJ (bipolaire cokejunk). Dus zijn dikke vadsigheid komt helegaar niet door te veel vreten, maar door suikerziekte. Dat Goor nogal van een borreltje houdt en bij schommelende wisselingen zijn koelkast leegbunkert heeft er ook vast niks mee te maken.

Operatie

Het lijkt ons beter dat Gordon zijn neusgaten laat dichtnaaien zodat ie moet stoppen met de binnenkant te poederen. Ook zou een bekverkleining veel schelen. Niet alleen dat ie er dan minder in kan proppen, maar dan houdt ie ook gelijk zijn grote smoel wat vaker dicht.