Maagverkleining 2 voor Gordon

Dat volgevreten hok van een Gordon laat zijn maag weer verkleinen. Waarschijnlijk is dat lel alweer opgerekt na de vorige operatie. Ook wordt het spijsverteringskanaal gedeeltelijk omgeleid. Hij wordt volgende week geopereerd in België en krijgt een zogenaamde gastric bypass.

“Ik kamp nu sinds een jaar of veertien met diabetes type 2. Dat is gewoon op en af. Ik krijg het niet onder controle. Het gaat soms heel goed. Het heeft ook met je levensstijl te maken natuurlijk. Daar heb ik alle stappen voor genomen, maar het schommelt zo heftig heen en weer”, aldus de BCJ (bipolaire cokejunk). Dus zijn dikke vadsigheid komt helegaar niet door te veel vreten, maar door suikerziekte. Dat Goor nogal van een borreltje houdt en bij schommelende wisselingen zijn koelkast leegbunkert heeft er ook vast niks mee te maken.

Operatie

Het lijkt ons beter dat Gordon zijn neusgaten laat dichtnaaien zodat ie moet stoppen met de binnenkant te poederen. Ook zou een bekverkleining veel schelen. Niet alleen dat ie er dan minder in kan proppen, maar dan houdt ie ook gelijk zijn grote smoel wat vaker dicht.

8 reacties op “Maagverkleining 2 voor Gordon

 1. No balls zegt:

  gaat ie spijt van krijgen.
  gezond eten en sporten en de drank en drugs laten staan is het enige dat ie moet laten en dat lukt hem al niet.
  het leven na de operatie zal veel en veel zwaarder zijn dan het laten van bovenstaande omdat hij geen karakter en ballen heeft.

  0
  0
 2. Heel Nederland zegt:

  Ik hoorde iemand die er voor heeft gestudeeerd zeggen dat het beter is om alles rondom de anus van Gordon om te leggen. En dan in het zoutzuur oplossen om zeker te weten dat het probleem voor eens en altijd is opgelost. Zijn anus kan zo naar Huize Dijkstra die er in de keuken vast nog een heerlijk entree van maakt. Zo’n malse spier gaat er altijd wel in.

  0
  0
 3. find more here zegt:

  939135 642788Hi. Thank you for creating this web site . I m working on betting online niche and have found this website employing search on bing . Is going to be sure to appear much more of your content . Gracias , see ya. :S 487084

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.