LOL! Roy Donders en zijn chick op de foto

Roy Donders weer in Nederland

Dit is toch om te gieren! Moet je hem nou zien staan met zijn grietje. In een zelfde pakkie. Hahaha. Waren ze naar carnaval gegaan in hetzelfde kostuum.

Ik ga hier zo goed op.

21 reacties op “LOL! Roy Donders en zijn chick op de foto

 1. Henk Burgers zegt:

  Roddelpraat bewaart extra geld crowdfunding voor volgende zaken

  Jan Roos en Dennis Schouten gebruiken de extra opbrengst van de crowdfundactie van Roddelpraat voor eventuele komende rechtszaken. ,,Het extra geld stoppen we in de oorlogskas voor de volgende zaak”, laat Roos weten aan het ANP.

  29
  1
  • Timmy zegt:

   Terecht. Elk ander doel is het niet voor gedoneerd hoe goed ook. .Misschien kijken of je er een stichting aan kan hangen. Oorlogsjaar wellicht niet zo een handige term gezien de Nederlandse oorlogsjaar gevuld wordt met schuldbekentenissen die devaluatie van onze munt en jaarlijkse belasting voor rentekosten waar we geen voorzieningen voor terugkrijgen spelen. Daarbij is oorlog oorlog en geen voetbal of civiele rechtzaakjes. Erger mij al jaren aan beeldspraak met oorlog van mensen die eens uit eerste hand moeten ervaren wat oorlog is voor ze overdr achtelijk misbruiken.

   1
   8
  • Joska Bakker zegt:

   Godskolere Timmy.
   Lees nou eerst ff een keertje wat voor onsamenhangende shit je achterelkaar hebt opgeschreven.

   Er is geen touw aan vast te knopen

   16
   2
 2. Krr krr krrr zegt:

  Beide zijn helemaal verbouwd: Transformers kr kr krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  Overigens kom ik net als Royke ook uit Tilburg en het hardnekkige gerucht gaat dat dat grietje enkel bij hem is voor de roem. Blijkbaar heeft ze die Roy zo ver gekregen dat hij denkt dat hij nu ineens bi seksueel is.
  Zucht…. De stumpert. Roy is net een vuurtoren. Die straalt tot een km uit dat hij geej is.

  11
  2
  • ThruthBadour zegt:

   Ordinair als ze is zo lekker gewoon gebleven of vanuit uw verhevenheid richting het normale volk? Want het tweede is wel een beetje hautain. Civiel rechter iets voor u? Kunt u zich mooi verheven achtend over het gepeupel haute bourgouise gedragen het ordinair achtend. Boeit ons wie of wat jij lelijk vind. Bewaar je irrelevante mening liever voor in de rechtzaal. Je bent mij niet Daarom wanneer ik schrijf dat jij lelijk bent zonder een foto van je te hebben gezien het wel enige waarde heeft. Lelijkerd.

   7
   9
  • Zebedeus van Schaarsbergen zegt:

   Hej TrutBadhœr.

   Heb jij gisteren een Frans woordenboek zitten opvreten?
   Met je hautain ordinaire verhevenheid, ik ben blij dat ik jou niet ben. Zo’n stompzinnig taalgebruik zou ik m’n best voor moeten doen, en bespaar me verder je contemporaine affront alhier, in andere woorden, doe dit elders.

   5
   2
 3. Pa Stinaak zegt:

  Met dat corset lijkt zijn hoofd plots wel een beetje groot. Of is hij afgevallen? Of liposuctie. Lijkt me wel de waarschijnlijkere optie daar hij toch al klant was bij die Turk en zijn gezicht niet lijkt te hebben meegedaan met de postuurswijziging.

  1
  0
  • kampjoekel zegt:

   Fansje Bouwer zal wel blij zijn nu de leegstaande camper racht naast hun wordt gevuld.

   1
   3
  • Spreektaal is geen Schrijftaal zegt:

   Racht naast hun.

   Waar zullen we eens beginnen…?
   Basisschool opbellen en garantie claimen. Om te beginnen.

   4
   1
 4. Kweetniet zegt:

  Ben wie je bent? Wees jezelfet een met Turkije reisjes om één en ander aan te laten passen aan wie je zou willen zijn. Als het innerlijk goed zit hoeft er niets aan het uiterlijk verandert.

  2
  3
 5. MachtigeSjoerd zegt:

  Welingelichte kringen melden dat de glamouraap uit Zwak-Slapland niet goed neuqt. Dus verwijs de geit maar naar mij. Traditioneel hoor ik na mijn reparatieve acties: o, zoow kan het dus oowk…

  0
  2
 6. Juice over juice zegt:

  Het maakt voor Roy allemaal niks uit. Als t maar 37 graden is en wat fame oplevert is die dik tevreden . Hij is niet zo moeilijk.

  1
  0
 7. Anti Alles zegt:

  ‘maar voor ons onze eerste carnaval samen’
  Ten eerst : slechte zin.
  Ten tweede : kenmerkend voor het niveau van worstenbrood Royke. Dat je van gezamenlijk carnaval vieren een serieus iets maakt. Foi wat een armoe, wat een niveau, wat een stumperds.
  Het met volle trots bij een kansloze, nietszeggende foto plaatsen, waar je voor lul op staat. Godverdomme kunnen dit soort figuren niet gewoon terug naar de lompschool en zich daarna nuttig maken voor de samenleving/maatschappij…..???

  1
  0

Reacties zijn gesloten.