LOL! Gordon noemt iemand mediageil

Oorlog in Oekraïne komt voor Gordon wel erg dichtbij Gordon en de mongolen

“Ik weet dat André zwaar mediageil is”, aldus de grootste aandachtsjunk van het land. Hahahahaha. Absurd. En hij reageert ook nog op de Marco B. gate. Daarover zegt ie dat ie het al jaren wist, maar toch schrok toen het naar buitenkwam. Wat best bijzonder is. Want als je het weet, waarom schrik je dan? Enfin, Goor is weer helemaal zichzelf.

Dat vertelt ie allemaal in een nieuw dingetje van RUMAG en dat heet Geroezemoes en is met die vervelende nicht uit Iran. Dat scoorde overigens in 1 dag 28k kijkers (dat doet Roddelpraat per kwartier) en dat is voor RUMAG heel veel. Dus van harte. Enfin, Gordon noemt Andres Hazes Junior mediageil en zegt dat RTL Boulevard en Shownieuws niet lief meer zijn voor sterren zoals hij. “Het is niet alleen bij mij, maar bij heel veel mensen. Neem bijvoorbeeld André Hazes jr., dat arme joch. Ik bedoel: die kan gewoon niets meer goed doen. Nou is hij daar natuurlijk zelf ook medeverantwoordelijk voor, omdat hij wérkelijk alles post.”

Ook zegt de bipolaire cokejunk dat hij al heel lang wist dat Marco Borsato een smeerpijp is. “Het gekke is dat ik het al een paar jaar wist. Ik geloofde het niet in eerste instantie. Ik dacht: dat waait wel over. Ik schrok eigenlijk van het feit dat het naar buiten kwam. Ik dacht: Jezus, is het dan toch waar? Het blijkt dus wel waar te zijn, dus dat is een hard gelag. Zoals ik Marco ken, denk ik dat ik met heel veel mensen kan zeggen dat ik heel veel dingen van hem had verwacht, maar dit niet. Nee, heel pijnlijk om dit te horen. Om zoiets te doen, is wel het laagste station wat je kan doen, vind ik.”