LINDA Meiden doet weer vies

Dat blaadje is echt een beetje smerig. Als het niet over je poenie gaat of hoe je daaraan moet zitten is er wel weer een ander ouderwets “powervrouwen” onzin onderwerpje. Eens in de zoveel tijd komt het okselhaar-laten-staan aan de beurt. Dan ben je echt heel erg feministisch als je die pruik niet scheert.

Ik kan er kort over zijn: dat is gewoon smerig en geen porem. Ze zoeken nu weer meisjes die onder hun arm de shag laten staan. Nou, dat is vrij simpel. Die zijn of niet goed bij hun hoofd of heel links en dat betekent eigenlijk hetzelfde. Want geen man raakt onder de indruk van okselhaar als je het laat staan. Geen kerel denkt bij zichzelf dat je een hele stoere meid bent. Hij vindt het eerder goor. Wat het ook is.

31 reacties op “LINDA Meiden doet weer vies

  • Pieter zegt:

   Echt wel heel geyl.
   En een flinke harige kut met de geur van vis waar de smeltkaas in lange dunne draden uitlekt…

   Ik kan niet wachten tot het weer rokjesdag is. Hou me vast.

   16
   25
   • >>>B R E A K I N G. N I E U W S zegt:

    >>> B R E A K I N G. NI E U W S<<<

    HOEVEEL SLACHTOFFERS VERBERGT JOHN DE MOL NU WERKELIJK?

    Twee kandidaten in het team van Anouk bij The voice of Holland zijn slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag geworden nadat zij door Vieze Jeroentje, Vieze Ali B of Vieze Martijn Neukgraag zijn belaagd, betast of anderszins in hun integriteit zijn aangetast.

    Anouk is na de uitzending van BOOS in januari gaan rondbellen en heeft al haar kandidaten gesproken vertelt ze vrijdag in een landelijk dagblad.
    (Dit had John ook kunnen doen)

    Dit zegt Anouk hierover..
    "Met mijn team hebben we met onze kandidaten uit alle seizoenen contact gezocht. Zo kwam ik erachter dat er ook twee meiden uit mijn teams onder de slachtoffers waren".

    Toch bijzonder dat Anouk met een eenvoudig rondje bellen weer twee slachtoffers van het productieteam van Talpa heeft weten te vinden terwijl John de Mol en zijn buklaven Errie Witneus en Paul Römer (familie van die andere pedo, Thijs Römer) keihard bleven steken in ontkenning teneinde de schade te beperken.

    Het is een drama voor Anouk.
    Ze zegt hierover het volgende:
    "Erg dat ik daar nooit weet van heb gehad."
    Dat is wel erg schrijnend en verdrietig, en omwille van het leed dat de slachtoffers is aangedaan worden hun namen niet gepubliceerd voordat ze aangifte hebben gedaan bij het Openbaar Ministerie.
    .

    Anouk is erg teleurgrsteld in Linda de Mol en haar Vieze Jeroentje, en vooral dat Vieze Jeroentje al jaren geleden was ontmaskerd als een predator die niet van vrouwen af kon blijven.
    Ook Ali B, die inmiddels de plaat heeft gepoetst en zit te wachten tot zijn nieuwbouwhuisje in Marokka is opgeleverd wordt genoemd als dader van verkrachtingen, al bestreed ene Famke L. dat onlangs nog in een rechtzaak tegen Roddelpraat.

    Ook de regisseur Martijn N.. een boezemvriend van Erland Galjaard die samenwoont met Wendy van Dijk, is één van de daders in dit hele onverkwikkelijke drama.

    Anouk vervolgt haar relaas teneinde haar ontzetting te ventileren.
    "Dat maakt het zo'n rollercoaster in mijn hoofd: het zijn mannen die ik graag mocht. Met Jeroen had ik veel contact over de muziek en zo. Dat lijntje is kort, net als met Ali."

    Momenteel zijn de lijntjes in elk geval verbroken en het lijkt er niet op dat de makers van The Voice dit hele gebeuren snel gaan oplossen.

    De hoofdrolspelers (lees daders) hebben zich allemaal beklaagd over de pers en wanen zich momenteel slachtoffer van een hetze zonder dat er enig bewijs is geleverd.

    De slachtoffers worden ondertussen monddood gemaakt en weggezet als labiele idioten, en dat is het enige dat John, Paul en Erland eraan kunnen doen.

    Tenzij ze alle getuigen €5000 geven om te zwijgen. Dat is evident

    13
    2
  • Suzanne van Berkel zegt:

   Het wordt pas échte spannend als vrouwen savonds in de schemering de straten gaan afschuimen om jonge marokkaanse mannen te belagen en te ontmaagden met een strap-on.

   Geen riftijger die dan nog durft te sissen tegen meisjes

   30
   2
   • Strapon zegt:

    Dat ontmaagden gaat niet lukken, dat hebben hun ooms al gedaan tijdens de vakantie in Marokko. Misschien zijn het daarom wel zulke gifkikkertjes, die blijvende schaamte.

    0
    0
  • Bob de Brouwer zegt:

   Onvolwassen sukkel. Heb je een anale fixatie die er dan iets mee. Maar om nou elke dag op deze website je gefrustreerde mindset te ventileren gaat dit niet veranderen. Probeer eens een wijnfles in te brengen beste Harjo, beginnen met een wijnfles, daarna een champagnefles, golfbal etc. totdat je bij de buurman op zijn trekhaak kan gaan zitten zonder met je bek te trekken.
   Kom dan nog eens terug.
   Sukkel.

   14
   14
 1. Harige Harrie zegt:

  Dit is het resultaat van jarenlange conditionering. als een lekker wijf al haar lichaamshaar laat staan is het imo nog steeds een lekker wijf. dat ies natoer.
  die groeien normaal gesproken niet zo’n vacht als ik heb.

  5
  7
 2. remzi bakkal zegt:

  Amina koyum lan wat is die linda cok lelijk man. Vallahi lan je moet van kerels houden om haar te kunnen ballen man. daarom man die jeroen amina koyum gaat jonge meisje proberen versieren lan. onunda amina koyum, eigenlijk 9behalve mijn broeders) hepnizin amina koyum. amina koyum jullie de moeder. jan wanneer weer skooooooop lan?

  3
  16
  • Bertoli Granada zegt:

   Héél KNAP van jou om ONDANKS je hersenbeschadiging EN je migratie achtergrond TOCH te proberen om te PARTICIPEREN op dit open FORUM waar IEDEREEN welkom is tenzij HIJ/ZIJ/HET/HEN/JEWEETWEL/ANDERS een Transformer of een Alien of een Koalabeer denkt ze zijn. Die laatste categorieën moeten maar bij JOOP gaan lopen zeiken.

   17
   1
   • remzi bakkal zegt:

    olum man jij bent JAN ROOS amina koyum hahahaahaha. Alleen hij praat vallahi zo lan! Is goed Jan bedankt man. Maar we moeten meer lekkere naakte vrouwen hier hebben man. Amina koyum ene kant paardebek Glennis en andere kant behaarde Linde de Mol. Laatste is zo behaard die kan zo naar Aleppo en de force joinen!

    1
    9
 3. Kappersbond zegt:

  Terwijl de vieze plukjes varkenshaar op de schedel van de alcoholbig Jan Roos zich per week meer terug trekken. Bovenop die zwetende schreeuwende plofkop van de vroegbejaarde smeerlap

  5
  10
 4. Puddingdruppel zegt:

  Als het nou gaat over jonge vrouwen tót 22 die hun schaamhaar wél scheren, dan heeft Dennis ook wat te lezen (als ‘m dat lukt).

  5
  2
 5. De Baas van Niks zegt:

  Handig voor het bij afstoffen, toch? Neemt ze gelijk de hoekjes mee met die plukken shag. Alleen wel een netje om de oksel dragen bij het koken.

  5
  3
 6. Guze Mewis zegt:

  Zelfs bij mannen vind ik okselhaar al niet oké, laat staan bij vrouwen. Snel wegzappen dit verhaal, voordat ik misselijk word.

  3
  4
 7. Jan Roos te Bergen zegt:

  Toen mijn moeder mama big mij er uit perste had zij op due twee schuifdeuren massa’s haar als kabeltouw. Alsof je het full xxxl programma kreeg in de wasstraat

  5
  7
 8. Wifred de thuiskappery voor dames zegt:

  Alleen nog in mei en juni
  Scheer ik behalve je puni
  Ook je oksels lekker fris
  Minder geur van zweet of pis
  Voordat oom Wilfriet je eens komt likken

  5
  7
 9. Waar is mijn pakje zegt:

  Sorry,ik moet even wat kwijt.Als jullie weer eens een artikel schrijven over de tante van en zus van,is het dan mogelijk om een andere foto van de tante van en zus van te gebruiken.Jezus wat ziet dat mens eruit zeg.Ik krijg daar nachtmerries van.Dus aub.Alvast bedankt.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.