Linda de Mol is heel erg dom

Zo, dat is eruit. Maar mijn hemel, wat zijn sommige mutsen in de media toch achterlijk. Altijd maar willen deugen, maar geen druppel zelfreflectie. De hele dag lopen huilstruiken over het klimaat, maar wel 12 keer per jaar in een vliegtuig stappen voor je huis in Portugal of richting Ibiza. Wel gillen dat alle grenzen voor iedereen open moeten, maar zelf in een villa met hoge muren er omheen wonen. Krijsen over diversiteit, maar zelf in een elitaire rijke bubbel leven met mensen met maar 1 mening, namelijk die van jou. Donderstraal nou toch heel snel op.

“Ik ben opgegroeid in een tijd waarin zonder schaamte elke avond een stukje vlees bij de aardappels werd geserveerd en vol trots werd verteld over de eerste vakantie met het vliegtuig, want daar was hard voor gewerkt”, schrijft de zus van John in de naar haarzelf vernoemd tijdschrift. “En zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen die in mijn jeugd volstrekt normaal waren en nu door een (gelukkig) groeiende groep mensen gezien worden als (…) not done.”

Aha, Linda is woke. En ze is blij dat nog meer mensen (gelukkig) woke worden. Dan gaan we nu vast horen wat zij allemaal wil aanpassen aan haar schijtluxe leventje voor de wereld. “Blij dat ik nog niet zo vastgeroest in patronen zit dat ik niet zie of wil zien dat zo veel destijds niet klopte en zo veel nog steeds niet klopt. Voortschrijdend inzicht wat betreft Zwarte Piet, de mal waarin jongetjes en meisjes geperst worden, kiloknallers, stedentrips voor 39 euro, discriminatie…”

Hahahaha. Let nou even op. Linda is nog nooit bij een kiloknaller geweest. Zij eet alleen maar eerste kwaliteit voedsel. Dat arme mensen daar wel een stukje vlees voor weinig kunnen halen mag dus niet meer van Linnepin. Dat zijn overigens wel de mensen die naar haar schijtlollige k*tprogramma’s kijken. Dus ze zeikt haar eigen publiek af. Maar wacht, De Mol vindt ook dat vliegen voor 39 euro niet meer kan. Want dat is slecht voor het klimaat. Dat ze zelf de hele wereld overvliegt en haar villa in Portugal meerdere keren per jaar bezoekt doet er even niet toe. Mensen met een kleine beurs moeten maar thuisblijven van Linda. Blijkbaar denkt ze dat als je duur reist het klimaat geen last heeft van de uitstoot van het vliegtuig.

“Ik vind het goed dat we toegeven dat (…) het milieu kapotgaat aan onze welvaart en ik hartstikke white priviliged ben. Voortschrijdend inzicht, je hoort het zo veel tegenwoordig, maar ik ben blij dat ik het heb.” Oh, kijk eens aan. Daar is de rassenkaart. Want laten we vooral ons daarop focussen. Linda de Mol is “hartsikke white priviliged”, aldus Linda de Mol. Oftewel ze denkt werkelijk dat zij haar miljoenen aan haar huidskleur te danken heeft, terwijl dat natuurlijk komt door haar afkomst. Want Linda de Vries zat namelijk met heel veel plezier in een goedkope vlucht naar Marbella. Linda de Vries was heel blij met een kilo varkenshaas bij de kiloknaller. Linda de Mol kan echter kirren dat ze daar tegen is omdat ze stinkend rijk is geworden omdat ze Linda de Mol heet.

Wat een boel stupiditeit in een paar zinnen. En allemaal om te deugen. En 1 ding, die De Molletjes deugen voor geen ene meter.

38 reacties op “Linda de Mol is heel erg dom

 1. Co Jenevo zegt:

  Heeft fc Woke ook in de gaten dat op ’t moment ieder gelijk wordt getrokken we nooit meer een sportende vrouw op tv gaan zien?
  Dan hadden we nooit van Marian Vos ofzo gehoord.

  11
  2
 2. ikbenzogewoongebleven zegt:

  De Molletjes zijn wereldvreemde wezentjes in het medialandschap. Ze denken dat alles om hun draait en dat ze relevant zijn. Echter, ze zijn stuk voor stuk overbodig en moeiteloos vervangbaar. Kijk maar naar de kijkcijfers van de Talpa zenders. Er kijkt geen hond naar en geen enkel programma is spraakmakend (in positieve zin).

  20
  0
 3. Stukadoorzcolletief zegt:

  Linda is een vaste klant. 3 x per jaar minstens het smoel van haar opnieuw stucen. Zonder make up er nog eens overheen heeft ze een oudere kop dan Marijke Helwegen

  12
  1
 4. Brutus zegt:

  Linda is dat niet die bejaarde die zich altijd voordoet als een kirrend tienermeisje om de zoveelste flauwe woordgrapjes bij infantiele kwisjes.
  Alsof ze net heeft uitgevonden dat haar warme urinestraal soms wat opwinding geeft als de clit besproeid wordt bij een toiletgang

  8
  3
 5. Umfufu zegt:

  Eén ding heeft de corona crisis in ieder geval opgeleverd: de zogenaamde BN’ers zijn stuk voor stuk door de mand gevallen, of door het ijs gezakt. De paniek van Arie B., het gehuil van Gordon H., het gesnoer van André H., het slakkenspoor van Tijl B., de diverse aandachtsgeilheid van de CN’ers, de schaamteloosheid van Glennis G., de kotsfilmpjes van theatermakers en muzikanten, de welwillendheid van diversen om een vaccinatie propaganda verhaaltje af te draaien, de hypocrisie, het gehuichel, de graagte om maar aan te schuiven in talkshows, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nu maar hopen dat de schellen van de ogen van alle kijkers & luisteraars vallen, en dan kan Linda maar hopen dat ze voor 39 euro ergens heen kan vliegen (hoewel ik vermoed dat de familie de M. zo’n berg geld heeft, dat zelfs Gordon H. dat niet weggesnoven krijgt).

  Het is om te kotsen, al jaren, maar laat dat in ieder geval één positieve uitwas zijn van de pandemie.

  Tip: mocht je ooit voor iets aan de schandpaal worden genageld, scherm dan ook met voortschrijdend (of is het voortschrijnend ?) inzicht. Woke komt er ook mee weg, dus doe er uw voordeel mee.

  Walgelijke mensen, bleh.

  8
  0
  • Allochtoon zegt:

   Ik gun Linda een paar Afghaanse flugtelingen in haar huis. Se hebben niks met vegetarisch. Se kopen direkt kiloknallers. Moet wel halal sein. Sofeel flees hadden se daar nooit gehat. Als Linda het niet lukt se in haar huis op te fangen, koop dan een paar tiny huisjes foor hen. Plek sat in je tuin
   O ja waarsgeinleik kan je er nog supsidie bij Kaag foor kreigen

   4
   1
 6. Om te kotsen zegt:

  Linda zou de vrouw van Weesie kunnen zijn. WALGELIJK stel!
  Al die deugkneuzen zijn echt om te kotsen! Jan schrijft dit stukje binnen 5 minuten en Linda staat met haar bek vol tanden. Zoals altijd met die politiek correcte woke mongooltjes. Binnen no-time kan je ze met de neus op de feiten drukken en druipen ze af. Uiteraard gebeurd dit nooit in dat hele smerige deug-media-landschap. Godverdomme wat kots ik van die figuren. Kunnen we al die woke dwazen niet in 1 land stoppen ver weg?

  4
  0
  • Umfufu zegt:

   Zolang u en ik blijven reageren op die meute (ik maak me er ook schuldig aan, maar ja, voortschrijdend inzicht en ander woke gewauwel kan ik aanwenden om me te excuseren voor dit gedrag (zie Linda de M.), houden we het in stand. Het gaat om de aandacht, goedschiks of kwaadschiks, en het maakt niet uit waar ze wonen. Let maar op: Gordon H. gaat vanuit Dubai het plebs ook nog terroriseren met zijn zandbak-verhalen, en vliegt om de haverklap terug naar Holland om de dingen te doen die daar niet mogen.

   Daarom is het zaak mensen als Jan R. en Dennis S. te blijven volgen en steunen, zodat de meute B/C/D/G/M/Z’ers nog enigzins kritiek krijgen.

   4
   0
 7. Jan de Boer zegt:

  Ik hoorde dat de familie De Mol op dit moment bezig is met het laten bouwen van een tentenkamp voor Afgaanse vluchtelingen binnen de muren van hun eigen villa complex. Hulde voor Linda en Sjon! Dat is nog eens woke! Naar het schijnt is linda op vakantie op de fiets naar de Veluwe en heeft ze gezworen nooit meer een vliegtuig te nemen. Geweldig. Naar verluidt eet ze zelfs volledig veganistisch in haar tentje. Ik ben zwaar onder de indruk van Woke Linda. Laat dit een voorbeeld zijn voor jullie Roddepraters!!

  3
  1
 8. DrTosti zegt:

  Dit alles is alleen om geaccepteerd te worden in de Mediawereld. Want als je niet deugt, om klimaat geeft of #woke bent, dan hoor je er niet meer tussen. Dus een hoop BN’ers zeggen dat ze #woke zijn, maar zodra de bankrekening gevuld is, make up van het gezicht geschraapt is….dan boeit het ze geen ene mallemoer meer. Het is voor de bühne en meer niet. Want als je niet #woke bent, dan ben je automatisch racist….wereld anno 2021…

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.