Uit eerste hand

Linda de Mol is heel erg dom

Linda de Mol doet stout

Zo, dat is eruit. Maar mijn hemel, wat zijn sommige mutsen in de media toch achterlijk. Altijd maar willen deugen, maar geen druppel zelfreflectie. De hele dag lopen huilstruiken over het klimaat, maar wel 12 keer per jaar in een vliegtuig stappen voor je huis in Portugal of richting Ibiza. Wel gillen dat alle grenzen voor iedereen open moeten, maar zelf in een villa met hoge muren er omheen wonen. Krijsen over diversiteit, maar zelf in een elitaire rijke bubbel leven met mensen met maar 1 mening, namelijk die van jou. Donderstraal nou toch heel snel op.

“Ik ben opgegroeid in een tijd waarin zonder schaamte elke avond een stukje vlees bij de aardappels werd geserveerd en vol trots werd verteld over de eerste vakantie met het vliegtuig, want daar was hard voor gewerkt”, schrijft de zus van John in de naar haarzelf vernoemd tijdschrift. “En zo kan ik nog veel meer dingen opnoemen die in mijn jeugd volstrekt normaal waren en nu door een (gelukkig) groeiende groep mensen gezien worden als (…) not done.”

Aha, Linda is woke. En ze is blij dat nog meer mensen (gelukkig) woke worden. Dan gaan we nu vast horen wat zij allemaal wil aanpassen aan haar schijtluxe leventje voor de wereld. “Blij dat ik nog niet zo vastgeroest in patronen zit dat ik niet zie of wil zien dat zo veel destijds niet klopte en zo veel nog steeds niet klopt. Voortschrijdend inzicht wat betreft Zwarte Piet, de mal waarin jongetjes en meisjes geperst worden, kiloknallers, stedentrips voor 39 euro, discriminatie…”

Hahahaha. Let nou even op. Linda is nog nooit bij een kiloknaller geweest. Zij eet alleen maar eerste kwaliteit voedsel. Dat arme mensen daar wel een stukje vlees voor weinig kunnen halen mag dus niet meer van Linnepin. Dat zijn overigens wel de mensen die naar haar schijtlollige k*tprogramma’s kijken. Dus ze zeikt haar eigen publiek af. Maar wacht, De Mol vindt ook dat vliegen voor 39 euro niet meer kan. Want dat is slecht voor het klimaat. Dat ze zelf de hele wereld overvliegt en haar villa in Portugal meerdere keren per jaar bezoekt doet er even niet toe. Mensen met een kleine beurs moeten maar thuisblijven van Linda. Blijkbaar denkt ze dat als je duur reist het klimaat geen last heeft van de uitstoot van het vliegtuig.

“Ik vind het goed dat we toegeven dat (…) het milieu kapotgaat aan onze welvaart en ik hartstikke white priviliged ben. Voortschrijdend inzicht, je hoort het zo veel tegenwoordig, maar ik ben blij dat ik het heb.” Oh, kijk eens aan. Daar is de rassenkaart. Want laten we vooral ons daarop focussen. Linda de Mol is “hartsikke white priviliged”, aldus Linda de Mol. Oftewel ze denkt werkelijk dat zij haar miljoenen aan haar huidskleur te danken heeft, terwijl dat natuurlijk komt door haar afkomst. Want Linda de Vries zat namelijk met heel veel plezier in een goedkope vlucht naar Marbella. Linda de Vries was heel blij met een kilo varkenshaas bij de kiloknaller. Linda de Mol kan echter kirren dat ze daar tegen is omdat ze stinkend rijk is geworden omdat ze Linda de Mol heet.

Wat een boel stupiditeit in een paar zinnen. En allemaal om te deugen. En 1 ding, die De Molletjes deugen voor geen ene meter.

Nog geen reacties