Lil’ Kleine zit gewoon weer op de playa

Terwijl wij hier naar de hemel kijken en de weergoden vervloeken zit die kleine rapper weer met zijn reet in het warme zand. Dit keer verblijft hij met zijn verloofde in Spanje, waar een negatief reisadvies voor is. Natuurlijk is hij in Marbella aangezien dat de meeste ordinaire plek van het land is. Precies waar deze omhooggevallen smurf thuishoort.

We kunnen hier natuurlijk wel gaan lopen zeiken dat ie helemaal niet op vakantie mag en blablablabla, maar eerlijk gezegd zijn we gewoon strontjaloers dat hij lekker aan de Sangría zit, terwijl het hier erwtensoep weer is.

Vorige keer zat ie met die opgespoten mop van hem in Dubai. Toen begonnen er ook mensen te zeuren dat ie eigenlijk niet weg mocht. Deze lui werden getrakteerd op een middelvinger. En eigenlijk heeft die kabouter daar gelijk in. Wat een geneuzel. Vlug even wat boeken. Toedeloe.

10 reacties op “Lil’ Kleine zit gewoon weer op de playa

 1. Nakketikker zegt:

  Deze irritante pukkel heeft een schijt aan alles en iedereen. En omdat dit stuk stront geld heeft, komt ie overal mee weg. Van mij mag hij aan het gas.

  0
  1
 2. Donald Trump zegt:

  Gelijk heeft-ie inderdaad. Het wordt tijd dat we ons niet langer door deze coronahysterie in een coronakeurslijf laten persen. Het is genoeg geweest zo. Ik ga ook lekker op vakantie en boeit me geen fuck wat anderen daarvan vinden.

  0
  0
  • Niek zegt:

   Die bekende nederlanders zijn gewoon egoisten. Kijk eens wat er aan de hand is in brazilie en india. Daar moeten ze blij zijn, als er een bed vrij komt en ook dat er genoeg middelen aanwezig zijn. En dan kunnen die b3kende egoisten, niet even rustig aan doen. Zodat hier in europa het weer rustig wordt. En de landen uit europa, brazilie en india kunnen gaan helpen en andere landen, welke hulp nodig hebben.

   0
   0
   • De Rekenkamer zegt:

    Hallo Niek,

    Wat is de clou van dit verhaal…?
    Wat hebben wij met Brazilië en India te maken?

    Zou je de cijfers en berekeningen , kosten-baten analyse en aanbevelingen kunnen opsturen naar ons, Wij zullen er voor zorgen dat deze bij Rutte en co terecht komen.

    B.v.d,

    Groeten,

    De Rekenkamer

    0
    0
   • Hugo de Jonghe zegt:

    Hallo Niek,

    Wat een achterlijke idioot ben jij. Stop je stomme hoofd nog dieper in je TV anders ! Prik jezelf lek met dat kutvaccin. Staatsmogool

    0
    0
 3. Ronald McUrus zegt:

  Fijn dat ie het land uit is. Ze mogen hem daar houden. Zou hij daar nou ook een grote bek tegen de lokale popo’s hebben?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.