Lil’ Kleine reageert eindelijk op alle commotie

jorrik-street-

Even kijken. Welke commotie speelt er momenteel rondom de verticaal uitgedaagde woordkunstenaar? Ah, het is de gefaalde Street University.

Naast vrouwen mishandelen hield de rapper zich in het afgelopen jaar ook bezig met een opleidingsfuik. Via de zogenaamde Street Academy hield hij gewillige jongeren voor dat ze alle kneepjes van het vak alsook ondernemen zouden leren. De cursisten betaalden twee doezoe (2.000 EUR, red.) voor deelname, maar kregen een kat in de zak toen ze de rapper nooit te spreken kregen en de gemaakte beloften niet werden nagekomen.

Vandaag komt de rapper, pardon, het management van de rapper met een verklaring. “Ik heb vernomen dat er een aantal klachten zijn rondom Street Academy. Ik vind dit vervelend om te horen. Street Academy is in het leven geroepen om ambitieuze mensen te inspireren en te motiveren. Voor mij was dit reden genoeg om mijn naam eraan te verbinden.”

Tuulijk Jorrik, het was ook absoluut geen cash grab om je platvloerse Ibiza-levensstijl te kunnen blijven bekostigen toen al je optredens door corona gecanceld werden. Laffe tak. Betaal gewoon dat geld terug.

Hieronder de loze beloften:

14 reacties op “Lil’ Kleine reageert eindelijk op alle commotie

  1. Pindarots zegt:

    Dezelfde mentaliteit als al die reisbureaus en luchtvaartmaatschappijen. Zo veel mogelijk geld binnenharken, maar leveren ho maar. Maar wel een hoop blabla.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.