Lil’ Kleine is een vervelend kutventje – de aftermovie

Om de lancering van zijn nieuwste muzieknummertjes te vieren ontregelde Lil’ Kleine onlangs de binnenstad van Amsterdam met een optocht van gehuurde Rolls-Royces. Compleet kansloos natuurlijk. Maar wat doet het rappertje als er politie aan te pas komt?

Precies. Een grote bek geven en etaleren dat enige zelfreflectie hem compleet vreemd is. De gehele aftermovie kunt u bekijken op het kanaal van criminelenhandelaren Top Notch. Hieronder ziet u hoe Jorik Scholten daadwerkelijk in elkaar zit.

[vplayer id=3258]

21 reacties op “Lil’ Kleine is een vervelend kutventje – de aftermovie

 1. Henk Kasius zegt:

  “Vermoeiend hè?”
  Wat een vervelend klotejoch, eerst vechten met die totale nicht van een vent en nu zo stoer doen. Die moet een keer weer met zijn kleine beentjes op de grond worden gezet.

  0
  0
 2. Het blauwe oog van Koen zegt:

  Het is een kwestie van tijd voor de knul niet meer relevant is en geen inkomen meer heeft. Dan zal hij beseffen dat het uitgeven en flexen van nu een beetje stom is en beseft hij dat hij wellicht beter had kunnen sparen en investeren.

  0
  0
 3. Ronald McUrus zegt:

  Ik hoop altijd als ik deze rotharses zie dat politie em wegens belediging van ambtenaar in functie hem uit de auto sleurt. Hij mag ook een zwaar eenzijdig ongeluk met een van zijn snelle autos tegen een paar blokken Merkel lego aanknalt. Op lil kleine teen na verlamd. En daarna een vleesetende bacterie aan zijn tong.

  0
  0
 4. Lil dikkie zegt:

  Dit soort letterlijk en figuurlijke little’s kunnen we missen als kiespijn in BN’er land. Zeker ook in de muziekindustrie, aangezien dit ventje totaal niet kan rappen of iets wat in de buurt komt.
  Kan alleen maar muziek maken met autotune. Dat zegt natuurlijk al alles……

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.