UPDATE! Lil’ Kleine in de Spaanse knast

lil-kleine

Die kleine arrogante rapper is gisteravond opgepakt door de politie van Ibiza. Na een openingsfeest van het hotel Oku schijnt ie door het lint te zijn gegaan. Zal wel wat in het neusje zijn gewaaid. Zijn vriendin zou “gewond en bebloed” zijn geweest. Dus hij zal wel met zijn kleine handjes hebben gewapperd.

Enfin. Hoogmoed komt voor de val, zullen we maar zeggen.

Update: Die kleine zou een fles kapot hebben geslagen op het hoofd van Jaimie Vaes. Hun hotelkamer was ook volledig gesloopt. Lil’ heeft zich daarna verstopt voor de politie. Het gerucht gaat dat ie in een prullenbakje van het toilet zat.

Forever mine schreef ie gisteren nog. Daarna mepte hij haar kop in met een fles.

27 reacties op “UPDATE! Lil’ Kleine in de Spaanse knast”

 1. PijveStiemel zegt:

  Ik hoop dat hij een keer een grote bek heeft tegen een figuur als Badr Hari, die houdt niet in en dan is het klaar. Beetje een vrouw pijnigen en ook nog met een fles. Opbossen.

  0
  0
 2. Tim zegt:

  Achja, hun betaalt een beetje centen om haar gezicht weer te verbouwen en zij en half bn Nederland is dit weer binnen een maand vergeten

  0
  0
 3. Marian Dora fan zegt:

  Het schijnt zwaar k#t te zijn in de Spaanse cel en daar is jorik letterlijk een Lil kleine. Zal heel wat klappen vangen aldaar

  0
  0
 4. Sneeuwpietje zegt:

  Tja krijg je ervan met te veel beroemdheden en geld als water of toilet papier je reet mee af veegt. En komen goldiggers op je af, Zulke arrogante vrouwen krijg je eenmaal bij, zelfde als haar ex vlogger, maar deze jongen zult het ook nooit leren, maar hoop dat je laatste keer ervan geleerd hebt.

  0
  0
 5. Wieisdemol zegt:

  Het pubertje slaat zijn meisje en nou is het huilie huilie. Wel knap dat die dwerg met die fles iemand op het hoofd kan slaan. Stond zeker op een stoel.

  0
  0
 6. Jay Jay zegt:

  SCOOP ALERT. Vader van zijn manager en goede vriend, de wel bekende Bram Moszkowicz is met spoed afgereisd naar locatie om onze kleine Lil Mepper van juridisch advies te voorzien. Wel ingelichte bronnen melden dat op de vlucht vanochtend ook ene advocaat Spong naar Ibiza is afgereisd. Lijkt een serieuze kwestie.

  0
  0
 7. Minerva zegt:

  Heerlijk. Beste nieuws van 2021. Graag minimaal 2 jaar in een Spaanse cel.
  Zijn we tenminste even van die ellendige muziek af.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.