Entertainment

Lil’ Kleine gebruikt documentaire als promotie: ‘Nieuwe muziek’

Rappertje Lil' Kleine heeft in eerste instantie zijn documentaire gebruikt om 'begrepen te worden'. Nu blijkt dat dat kleine mannetje dit moment heeft aangepakt om nieuwe muziek uit te brengen. Beetje geld verdienen over andermans leed.

Miljoenen terugbetalen

Artiesten met de grootste hits van het land houden zich vaak voornamelijk bezig met het maken van ‘nieuwe’ muziek. Lil’ Kleine leek het plezier verloren te zijn, hij bracht namelijk bijna één jaar lang geen nieuwe muziek uit. Achteraf bleek hij sinds zijn vrijlating gevolgd te zijn door documentairemakers, waar hij nu weer een mooi slaatje uit kan slaan. Hij is ook wel ‘verplicht’ om weer geld te gaan verdienen, omdat de samenwerking met Sony Music stop is gezet sinds het incident moet het rappertje 3 miljoen euro terugbetalen. In de documentaire was al te zien hoe Lil’ Kleine zijn kleding begon te verkopen en overwoog om zijn huis te verkopen om zo van zijn ‘schulden’ af te komen.

Lil’ Kleine gebruikt documentaire als promotie: ‘Nieuwe muziek’

Zelfs een blind paard kon het zien aankomen, maar het vermoeden is nu bevestigd. Omdat Lil’ Kleine de afgelopen dagen hét onderwerp van gesprek is, heeft meneertje de kans aangegrepen om nieuwe muziek aan te kondigen. Naast het feit dat het een bijzondere timing is, blijkt ook dat zijn ‘fans’ niet zitten te wachten op deze muziek. In de trailer is Lil’ Kneusje te horen met een veel te hoge, raar vervormde stem. ‘Zit je nu aan de heliumballonnen?’ Reageert iemand op zijn aankondiging. Zijn fans balen van zijn belabberde muziek. ‘Als dit het nieuwe niveau is van Jorik kan hij net zo goed stoppen.’ Een andere volger kon de muziek niet aanhoren. ‘Wat een herrie had beter van Lil’ Kleine verwacht.’

Voor Lil’ Kneusje valt te hopen dat hij genoeg centjes gaat verdienen met deze slechte muziek om zo tóch die drie miljoen euro bij elkaar te ‘verdienen’. Met alleen kleding verkopen wordt het namelijk óók voor het kleine rappertje een lastig verhaal, ondanks al zijn dure merkkleding in kindermaten.

View post on Instagram
 

6 reacties

Dave

Muziek? Rap/hip hop is voor mensen zonder muziekzaal talent en onzekere typetjes die denken dat het’gangster’ is .

Sigma Coat

Nej.
Tis een ééndagsvliegje.
Sinterklaasrijmpjes met een beatbox
Prutswerkjes uit de vrije school.
Beetje ritmisch oplezen van kleine boelsjitverhaaltjes, dat kan elk kind.

Ik hoorde dat dit ménneke zo nodig gangstá wilde zijn?
Gángsta is niet: veel drugs gebruiken en de moeder van je kind mishandelen.
Jorik mag gecanceld worden.

Plien

Heb er nooit aan kunnen wennen.
Net als carnavalsmuziek en begrafenissen.

Alles echt k u t

Wecycle

Is dit de nieuwe Jade Annaaaaa ? Wat een volle bak aan puin artikelen over dit miezerige utter cuntje

Mr Magic

Wat heeft zo’n popmuziek cher stemomvormer effectje met hiphop te maken? Misschien leuk als je een klein meisje bent. Het droeftoeter effectje.

Tafel

Alle BNertjes gebruiken de publieke omroep om zooi te promoten. Elke dag komt er wel een boek voorbij aan een praat tafeltje.