Lil’ Kleine en zijn boksbal gaan gewoon trouwen

Koen K. helpt Jaimie V. tegen Kinderbescherming Verontrustend filmpje Jaimie Vaes Lil' Kleine en Jamie Vaes doen weer net of ze een relatie hebben

We kunnen ophouden ons zorgen te maken om Jaimie Vaes. Blijkbaar vindt ze het geen probleem om af en toe een paar knallen te krijgen van haar verloofde. Ze gaan immers gewoon trouwen. Althans dat staat in het persbericht van discovery+, die een realityserie opnemen met haar.

“Ondertussen volgen we natuurlijk ook weer het hectische leven van Jaimie zelf dat vol contrasten zit. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en aanstaande man. Met zijn tweeën vormen ze een gouden duo. Zij kunnen daarom niet wachten tot het eindelijk zover is. En wij natuurlijk ook niet!”

Dat is nogal een understatement dat ze een hectisch leven heeft. Een kerel die je af en toe een paar pompen geeft, acteerwerk en ook nog een voorkeur voor verdovende drugs uit Colombia. “Met zijn tweeën vormen ze een gouden duo.” Je moet het maar kunnen optikken. De eerste aflevering van de serie van Jaimie is op donderdag 15 juli te zien. We kunnen niet wachten.