Lil’ Kleine en zijn boksbal gaan gewoon trouwen

Jaimie-Lil-kleine

We kunnen ophouden ons zorgen te maken om Jaimie Vaes. Blijkbaar vindt ze het geen probleem om af en toe een paar knallen te krijgen van haar verloofde. Ze gaan immers gewoon trouwen. Althans dat staat in het persbericht van discovery+, die een realityserie opnemen met haar.

“Ondertussen volgen we natuurlijk ook weer het hectische leven van Jaimie zelf dat vol contrasten zit. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend en aanstaande man. Met zijn tweeën vormen ze een gouden duo. Zij kunnen daarom niet wachten tot het eindelijk zover is. En wij natuurlijk ook niet!”

Dat is nogal een understatement dat ze een hectisch leven heeft. Een kerel die je af en toe een paar pompen geeft, acteerwerk en ook nog een voorkeur voor verdovende drugs uit Colombia. “Met zijn tweeën vormen ze een gouden duo.” Je moet het maar kunnen optikken. De eerste aflevering van de serie van Jaimie is op donderdag 15 juli te zien. We kunnen niet wachten.

6 reacties op “Lil’ Kleine en zijn boksbal gaan gewoon trouwen

  1. LinksVoor zegt:

    Kansloze reallife soaps.. allemaal hetzelfde elke keer weer. Niets interessants aan.. en zogenaamd hebben ze het zo zwaar 😂😂😂 ze kunnen niks, ze hebben geen inhoud, behalve dat standaard gelul dat ze een voorbeeld willen zijn. Sowieso boycotten die goedkope slette tv, die niks kunnen.. en denken dat ze mooi zijn 🤣🤣 zijn zoveel vrouwen met inhoud, die er echt voor werken… mja di3 worden geen influencer. Dat is voor lui dom volk. En domme kids die erachteraan lopen.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.