Lil’ Kleine biedt 1000 euro aan minderjarige voor seks

Nu gaan we hier niet heiliger doen dan de Paus. Wij houden ook van een beetje lol, maar om nou 1000 ballen aan te bieden aan een grietje van 17 om mee te gaan naar je hotel is wel heel triest. Dat het wicht met je staat te tongen is al een beetje smerig, maar kom op zeg.

En dat van die invalidekaart snap ik dan weer wel. Want we kunnen toch wel stellen dat Jorikje mindervalide in zijn hoofd is. Die spionnen van Yvje zijn weer top hoor.

32 reacties op “Lil’ Kleine biedt 1000 euro aan minderjarige voor seks

  • Woeste Willem zegt:

   (1l Wat er vergeten word is dat dit soort gasten ook niet bang zijn voor de gevolgen schijnbaar. Als jij of ik met een kind naar bed gaan worden we aan de hoogste boom opgehangen en zijn we rest van ons leven zedendelinquenten. Maar bn’ers schijnbaar niet die staan in dit land boven de wet. (2) het feit dat die het openbaar doet betekent dat het vaker gebeurt is, als het voor het eerst is ben je vaak op hoeden en kijk je drie keer om je heen. Een varken is het.

   48
   0
 1. Scccc ooooo ppper de scoop zegt:

  De dochter van Roos doet het voor 3 breezers in het fietsenhok in Bergen
  Is wat goedkoper en laat zich over dr bek sausen ook nog zegt men

  12
  70
 2. Strafbaar feit zegt:

  Zo, dat heeft meneer Kleine geluk gehad zeg, dat het meisje er niet op in is gegaan. Want anders was er sprake geweest, van een strafbaar feit.

  24
  1
  • Clubber Lang zegt:

   Dan heb jij hem niet goed geplaatst, zo simpel is het. Of denk je dat ze bij schilt vroeger de schenen kapot trapten omdat hij zo groot was en de low kick niet lekker uit kwam 😉

   4
   2
 3. En voor een beetje clout, sucken ze die zegt:

  Je mag iemand onder de 18 geen geld geven voor s€ks. Maar die Jade van Gio is ook nog geen 18 terwijl zij indirect ook geld ontvangt door haar beentjes te spreiden voor Gio. Namelijk meer volgers, zodat ze dikkere campagnes heeft.

  21
  1
 4. Pislucht zegt:

  Heel vies klein kk pedootje. Sterf vieze jorikje

  Als het mijn dochter was geweest, had ik je kleine lijfje hartstikke dood geslagen vieze jorikje. Blijf met je pootjes van kinderen af

  23
  1
 5. Ajax ajax ajax zegt:

  Een juichtoon da-vre langs de velden Voor ons dierbaar rood en wit De ploeg de dapp`re Meersche helden Onze vreugd` en trotsch bezit Alom Gevreesd in heel den lande Glorie onzer Amstel-stad … Ieder draagt ze op de handen Wie gaat niet op Ajax prat Hup Ajax Hup, Rood – Witte schare Dapp`re strijders fier en koen Geen club die ons kan evenaren.. Rood en wit word kampioen! Hup Ajax hup, Rood – Witte schare Dapp’re strijders fier en koen Een roep die geldt, dat is je ware Rood en Wit wordt kampioen Hup Ajax Hup, Rood – Witte schare Dapp`re strijders fier en koen Geen club die ons kan evenaren.. Rood en wit word kampioen!

  5
  8
 6. GUIDO DEN AFTREKKER zegt:

  Nou ik weet wel waar wij bij Shownieuws het de komende weken weer eens lekker over gaan hebben. Dank je Jan en Dennis! XXX

  7
  1
 7. Roger K zegt:

  Ik en Melanie hebben besproken dat wij graag op het bod van Lil Kleine ingaan.
  Voor 1000 euro komt ze graag langs.
  Heb ik ook effe een avondje rust.

  4
  0
 8. Reactionair zegt:

  Voormalig hoogleraar aan de UvA Kees de Lange (drie keer te gast geweest in Jan’s podcast) reed vorig jaar van Noord-Holland naar Den Haag om een meisje van 15 te neuken.

  Gelukkig hebben pedojagers erger kunnen voorkomen.

  1
  2
 9. The Judge zegt:

  17 jaar ? Kom op jongens , Dennis van jullie zoent wel vaker met 17 en 16 jarigen, wat is het probleem?
  Nederlanders zijn grote hypocrieten , Andre Hazes deed het met 14 jarige , wtf ?? Nee hier in Nederland doet iedereen alsof een 16 of 17 jarige nog een kind is , Bullshit , ga die wet herschrijven , ddaarom is dit land aan het vergrijzen , er word te weinig geneukt , alleen maar boelers in dit land en pikke trekkers , vooral de Media , die zijn de grootste viezerikken , Jan en Dennis ik heb het niet perse over jullie .

  2
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.