Lies Zhara smeekt om een sponsordeal

Calvin Klein

Lies Zhara smeekt om een sponsordeal en wij helpen haar graag die vraag uit te zetten in de rest van de wereld. Want hoe top zou het zijn als er meer van deze fotootjes verschijnen?

We hebben het al eventjes niet meer over ons Liesje gehad (voor ons doen dan), maar het wordt weer tijd, want het zou toch wel geweldig zijn als het kledingmerk gehoor geeft aan deze vraag. Dan verschijnen er natuurlijk alleen nog maar meer fotootjes zoals deze.

Lies heeft hier overduidelijk aandacht (en waarschijnlijk wat geld) nodig, maar dat maakt niet uit hoor, mop. We zijn hier om jou te steunen en jouw bericht te verspreiden.

Groetjes! En fijne avond verder.

35 reacties op “Lies Zhara smeekt om een sponsordeal

 1. Hetero zegt:

  Godnondeju je zou toch maar uitverkoren zijn om in dit schepsel je zaad te mogen joekelen elke avond, nacht, ochtend, en middag. Zou er mijn linkerteelbal voor opgeven.

  11
  4
 2. Joyce Prinsen het vette konijn van Janus het 🐷 zegt:

  Bij ons zitten alle lades en kasten en de kelderbox vol met 5 euro biljetten eerlijk voor gejatte zooi afgetroggeld. Mijn pensioen is 👍

  2
  7
 3. Jan Roos het alcoholvarken🐷 zegt:

  Tijdens corona geur en smaakverlies was Joyce mijn konijn nog wel te beffen. Behalve als ze een ruft liet en mijn haar met windkracht 8 werd gefohnt

  3
  7
 4. Jan Roos zegt:

  Gvd al die berichten dat ik alleen maar van donaties leef. Ik heb ooit gewerkt dat was wel in een grijs verleden, maar toch. Nu je dit toch leest, stort even 5 eurootjes want ik heb dorst.

  5
  5
 5. Jan Roos de la Tourette zegt:

  gdvr gdvr lies zaraah met je gdvr geile billetjes in dat gdvr mooie broekje. Je maakt mij helemaal lijp gdvr kak beffen gdvr broek uit mijn tong staat gdvr in de startblokken gdvr kak geyllll gdvr

  6
  3
 6. zegt:

  Lies lijkt me zo’n meisje die uren met Jan en allemaal kan kletsen. Maar ik ben helemaal niet zo. Ik hou er juist van om alleen te zijn. Ook heb ik vaak weinig energie omdat ik verzuurd ben door mijn darmproblemen.

  0
  1
 7. Henk Kamp zegt:

  Ik ga ook welees raar staan als ik een te kleine onderbroek aan heb maar dit meisje heeft het wel heel erg moeilijk. Het kunnen de balletjes niet zijn.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.