Lies Zhara met een vriendin

Getverderrie, wat gebeurt er allemaal op deze foto’s van Lies Zhara en een andere chick? Ik weet het ook niet en snap er ook weinig van. Het gevoel dat wel overblijft is dat ik voor het eerst van mijn leven een kamerplant wil zijn om deze opnames van dichtbij mee te maken.

Laura Celia heet het dopneusje en ik ben gelijk verliefd.

52 reacties op “Lies Zhara met een vriendin

 1. Dwight zegt:

  Het eerste dat mij opviel aan dat andere mokkel was die geopereerde neus, die opgepompte lippen en die bizar dikke, harige wenkbrauwen.
  Echt zo’n artificieel social media snolletje.

  20
  4
  • Laura zegt:

   Hahahaha ik ben vroeger inderdaad gepest met mijn neus. Maar ik zou nooit aan mezelf wat laten doen ik ben geboren met deze neus en lippen en zou nooit wat aan mezelf doen en verbouwen 🤣

   14
   6
   • И. Иødrøg zegt:

    Laura, je bent prachtig ❤️ … Ik zie zelfs dat ik het gehaald heb op je story.

    Niet met m’n naam, maar ik zie nog een stukje tekst.

    Dat over dat rimmen was pure beeldspraak natuurlijk. Grootspraak zelfs.

    Leuk dat je hier in persoon reageert, maar eigenlijk moet je er geen aandacht aan besteden.

    5
    4
  • M*rco B*rsato (Naam gecensureerd en niet bekend bij de redactie) zegt:

   Dat doen vrouwen toch altijd, met een lelijkere vriendin omgaan zodat je zelf knapper lijkt. Maar ik zou ze beide doen. Ik denk dat ik het op Lies 5sec vol kan houden. Op Laura zal ik het waarschijnlijk 20sec vol houden.

   2
   0
   • mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zegt:

    Test

    0
    2
     • И. Иødrøg zegt:

      SOS: Dennis en Jan! Een doodsverwensing. Kunnen jullie hem een PERMABAN geven? Dit kan toch niet. Straks verwijder ik de app weer.

      1
      1
     • De Depressieve Postbode zegt:

      Okee, okee… Dat wil ik niet… Sorry man, ik neem m’n woorden terug. Voortaan zal ik het netjes houden.

      0
      1
     • И. Иødrøg zegt:

      Okay, voor nu vergeef ik het je. De volgende keer tik ik de tandjes uit je mond. Eigenhandig en krachtdadig, één voor één. Grootbeck.

      1
      1
     • De enige echte Depressieve Postbode zegt:

      Godver een namaak postbode hier in de chat. Gewoon je bek houden en mij aankijken Neukgenot als je in het trapgat. Zal mij niks verbazen dat Neukgenot weer conversaties met zijn eigen aan het houden is hier in de chat.

      0
      1
     • И. Иødrøg zegt:

      Het is rustig hier op de chat… 🥺

      Zal wel niet aan mij liggen. Dacht ik zo.

      Maar als je een grote bek hebt. Dan heb ik het laatste woord, al moet ik hier over 2 maanden nog reageren.

      Papzak.

      1
      0
  • Rico zegt:

   Hee neukgenoot.
   Dat jij hier zes keeer in het uur reageert op jezelf maakt mijn geen fuck uit.

   Maar let wel ff op jezelf en gebruik geen naam van andere mensen.

   Ik begrijp uit het geheel dat je eenzaam bent en een psychisch probleem hebt, maar je gaat je niet uiten onder mijn naam.
   Begrepen!?

   15
   3
   • Rico zegt:

    Nee dat is niet zo neukgenoot.

    Jij bent de enige op deze site . Je hebt het verkloot, er is niemand meer behalve jij.

    En alleen jij bent zo een debiel die hier de halve dag gaat zitten wachten op een reactie om er binnen drie minuten op te reageren.

    Ben je binnen omdat het regent in het frikandellenbos van oom Jan?

    Ga iets leuks doen met je leven kneusje, dit is gewoon zielig.
    En stop met het misbruiken van mijn nick.

    13
    2
    • И. Иødrøg zegt:

     Rimfeestjes sla ik nooit af, ik ben daar niet vies van. Het probleem dat ik ervaar met Rico is een valse beschuldiging. En dan geeft ‘ie mij ook nog een grote bek.

     1
     1
    • И. Иødrøg zegt:

     Ooooh, sorry 🙊❤️ Soms lees ik te snel, trek dan ook (te snel) een conclusie. Da’s nog een puntje, één waaraan ik moet werken.

     0
     1
    • Stef Blok zegt:

     Geen probleem. Ik kan me sowieso niet voorstellen dat mensen de naam Rico misbruiken? Of je bent een kast van een vent of een doorgefokte hond. In beide gevallen lijk mij het niet verstandig. Rico Verhoeven is wat mij betreft welkom op onze partij maar deze nep Rico kan lekker naar het frikandellenbos gaan in de buurt van de B&B van Henk krol.

     1
     0
     • И. Иødrøg zegt:

      Rico Verhoeven zou ik weleens willen proberen. Die griet hier uit de buurt, hoe heet ze toch. Zij met dat blonde haar, dikke tieten en IQ van een pepernoot. Maakt ook niet uit, zij heeft er naar het schijnt al ervaring mee. Zijn hoofd oogt wat neanderthaler, maar wat ben ik benieuwd. Ik zal je eerlijk vertellen, ben zo geijl als een koala nu. Die dikke tienponder staat op standje oerknal. Het geile brandende oergevoel dat ik nu van onder ervaar is met geen pen te beschrijven. Laten we niet wachten tot de fanclubdag. Ineens schiet mij iets onsamenhangends te binnen: Fabiola Volkers.

      1
      1
 2. Zeeman zegt:

  Wat een onwijs lekker wijf is die Lies Zhara.
  Is die dame daarnaast de nieuwe vriendin van Dreetje?
  Ze voldoet perfect: Jong maar verbouwd en er oud en vertrouwd uit zien.
  Eeuwig zonde!

  7
  0
 3. Cunnilingus Witteman zegt:

  Ik zou liever een schaamluis zijn, dan ging ik bij die meid op visite en dan de hele dag touwtje springen in dat bijna kaalgeschoren bos.

  3
  0
 4. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Dit is toch in en in treurig, verbaasd hoe leeghoofdig veel jeugd is tegenwoordig. Alles maar voor de likes omdat ze zo onzeker zijn en bevestiging zoeken. Ga toch wat doen met je leven, besteed de tijd die je op je mobiel doorbrengt eens met lezen en studeren, dan heb je in de toekomst niet alleen de looks, maar ook de brains.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.