Lies Zhara is boos op Roddelpraat

Lekker dan. Wij nodigen die prachtige griet van een Lies Zhara uit en wat krijgen we terug? Een kwade chick die zegt dat we al haar bijdehante opmerkingen hebben weggeknipt. Wat krijgen we nou? Ze hield haar kaken stijf op elkaar.

Nu gaat ze ons bedreigen om ons te exposen. WTF. Doe eens lief!

59 reacties op “Lies Zhara is boos op Roddelpraat

  • Kritische kijker zegt:

   Ze is nu nog jong en sexy. Dat levert haar hier en daar o.a. een samenwerkingspartner op. Maar als zij op een dag net zo oud is als ome Jan, is dit over en uit.

   Dan zou ze toch echt een gewone baan moeten gaan zoeken, of aan een rijke vent moeten blijven kleven, dat kan natuurlijk ook.

   27
   0
   • HET1OFHETANDER zegt:

    Sjonge jonge wat denkt ze ? Ze wordt uitgenodigt op een podcast waar ze te gast is. Dan laten de mensen die die podcast maken al die ruzie er uit want wie wilt er nou kijken naar mensen die tegen elkaar hun mening gaan delen. En op de zelfde punten vast lopen, en dat was er veel want ja ze was het nergens mee eens of had nergens een mening over behalve als je jan of dennis ‘op hun plek’ kon zetten. Hahahaha en dan nog denken dat ze dat gaan gebruiken voor content.
    Je had veel zinnige dingen kunnen zeggen lies zoals hoe lastig het is als influencer en de content die je post samen met wokeness maar nee het gaat alleen maar over ja ik ben het hier niet mee eens, nee ik sta hier niet voor, nee geen mening hierover.
    Misschien als je een beetje humor had was alles wat je had gezegt niet weggeknipt.

    12
    2
     • De Depressieve Postbode zegt:

      Godver een namaak buurman hier in de chat.
      Gewoon je bek houden en mij aankijken Neukgedrocht als je in het trapgat hangt.
      Zal mij niks verbazen dat Gødrøn weer conversaties met zijn eigen aan het houden is hier in de chat.

      2
      3
 1. Jan Roos jr zegt:

  Echt een prachtige meid ook met kleren aan trouwens.
  Maar huh wat zou ze dan gezegd moeten. Ze is toch veelste politiek correct en zal hoogstwaarschijnlijk alleen wat gezeurd hebben ppfff vermoeiend zo’n grietjes. Wel top dat ze in de uitzending was

  32
  1
  • Realist zegt:

   He-le-maal niks!
   En als ik tieten wil zien, dan wil ik ook gewoon blote tieten zien en ga ik wel voor een paar dikke jetsers naar youporn of pornhub.
   Dit soort figuren moet gewoon ergens een baantje zoeken en ook daadwerkelijk iets bijdrage aan de maatschappij. Ik hoorde dat ze overal in de zorg nog mensen kunnen gebruiken. In de techniek ook trouwens. Owjah leraren zijn er ook te kort, net zoals mensen bij de politie. Moet ik nog even doorgaan?

   7
   0
 2. Trudy Trekvogel zegt:

  Heeft ze dan toch gezegd dat ze Marco Borsato een vreselijke man vindt!? En heeft ze dan toch gezegd dat die transformer daadwerkelijk een transformer is!? Wel erg hoor… zit je met je hele familie de uitzending terug te kijken heb je niks gezegd…. Nou hup, nu weer je Jopen laten zijn op instagram i.p.v. dit zielige geneuzel.

  13
  0
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Ze zei helemaal niet dat ze Borstato een vreselijke man vindt.
   Ze zei dat – mocht alles achteraf waar en bewezen blijken geweest te zijn, en onder strikt voorbehoud dat Borstato alles zelf ook bekend en toegegeven heeft, en als het dan toegestaan was om hier iets van te vinden – dan, ja dan, dan zou ze Bostato “niet fijn” vinden.
   Dat heeft ze gezegd. Niets dus.

   7
   0
 3. De Ketjap Postbode zegt:

  Ik verwacht dat haar opmerkingen en dergelijken in de extra uitzending zitten.
  Waarschijnlijk zijn dat er 2x zoveel als in de normale uitzending, dus misschien zegt ze totaal 10 zinnen nu?

  Zonde dat zo’n leuke dame zichzelf monddood maakt want wat als een van de bedrijfjes waar ze een samenwerking mee heeft het ziet… Dat constante politieke gelul en het niet meer uitkomen voor je mening begint echt achterlijke vormen aan te nemen.

  12
  0
 4. Liesje zegt:

  Was te verwachten.
  Lies Zhara krijgt fotoshoots en sponsordeals vanwege haar uiterlijk.
  Niet omdat ze zo slim is dat blijkt wel weer.

  Ze heeft met haar vlechtjes actie en bij Maxime Meiland gezien dat er ook maar dit hoeft te gebeuren en je bent je ‘PR’ inkomsten kwijt. Dat ze dan naderhand met een onzin smoesje komt ‘normaal ben ik spraakzaam’.

  Ja duuuh als het geen politieke gespreksstof is zal ze vast zoveel lullen dat je er gek van wordt. Maar kom dan niet naar de Roddelpraat show. Je weet met wat voor satire de thema’s daar behandeld worden. Je weet dat als je afhankelijk bent van inkomsten als fotoshoots en sponsordeals dat je niet in zo’n show moet gaan zitten en je je gedeisd moet houden.
  En ja het is belachelijk dat het zo moet in Nederland met dat politiek correcte gezwam.
  Maar als je dat van te voor weet. WTF doe je daar dan tussen ome Jan en Dannyboy?

  Welke manager geit heeft haar geadviseerd om bij Roddelpraat te gaan zitten!?

  15
  0
  • RTL Boulevard Team zegt:

   Simpel. Ze pakt aandacht waar ze het kan krijgen, zodat haar instagram meer volgers krijgt. Ze komt niet voor gezelligheid, ze komt om zichzelf te promoten. Daarom zei ze ook weinig, want als de roddelpraat vrienden haar zien, weet ze dat er bij een aantal het broekje gaat bollen, en daar gaat het om.

   5
   0
 5. Mabel wist de shit zegt:

  Een verschrikkelijke kut is het. Een dom wijf, dat ongetwijfeld een mening heeft maar die niet durft te geven. Sowieso niets voor Roddelpraat. Domme kut.

  14
  0
 6. Anoniem zegt:

  Nooit meer uitnodigen die meid, wat een verschrikkelijk leeg omhulsel is dat zeg. Ze trok meteen alle plezier uit de gehele aflevering met haar negatieve energie en haar politiek correcte blikken. Zeg gewoon wat je echt vindt, net als Jan en Dennis.

  Daarbij, als ze de show en al jullie uitspraken zo vreselijk vindt waarom komt ze dan überhaupt? Alleen maar voor eigen profijt, precies.

  Lekker weg blijven met je saaie doorsnee Hollandse kop die zowat elke Nederlandse meid wel heeft. Die pluspunten zakken vanzelf wel uit tot kniehoogte 😉

  11
  1
 7. Clearasil zegt:

  Wat een saaie, politiek correcte meid. Geheel monddood gemaakt door sponsoren. Je moet zo maar willen leven zeg. Enne zo mooi is ze ook niet, ja, wel dikke jopen.

  11
  0
 8. Maarten zegt:

  Ze is helemaal niet boos. Jullie zoeken vijanden achter elke boom. Kap daar eens mee want anders kan je nooit meer gasten krijgen in de uitzending.

  1
  5
 9. tukkertjefan zegt:

  Lies Zhara was zo politiek correct, dat ik denk dat jan en dennis haar carriere hebben gered. Mits ze uberhaupt iets spraakmakends gezegd zou hebben.

  owjeej vlechtjes zijn voor people of color, jank jank

  3
  0
 10. Ome+Jan zegt:

  Ze kon haar waren niet zichtbaar uitstallen door al die tafeldecoratie, en verstandelijk had ze geen meerwaarde. Golddiggers kunnen meestal niet veel hoor.

  1
  0
 11. Edit zegt:

  Ik geloof haar.

  Het viel me inderdaad op dat er een aantal rare cuts in de aflevering zaten, maar verder niet over nagedacht, tot ik dit bericht las.

  Ook in de extra zaten rare cuts.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.