Instagram

Lies Zhara in herenondergoed

Lies_Zhara

Oh, nee… Twijfelt Lies Zhaartje nu ook al over haar GeNdUrrr…? Lies Zhara staat in herenondergoed op Instagram te poseren.

“M’n nieuwe guilty pleasure mannen ondergoed dragen”, schrijft ze in haar verhaal. Ze vindt het helemaal ‘amazing’ en wil gelijk meer gaan bestellen. Lieve hemel…

Op zich moeten we hier wel bij toegeven dat Lies zelfs dit nog wel kan hebben. Gek genoeg. Maar wat apart dat dit alweer het tweede artikel van de dag is waar in gesproken wordt over kledingstukken die voor het ene geslacht bedoeld waren, maar nu door het andere worden gedragen.

Van alle titels die we al over haar geschreven hebben, is ‘Lies Zhara in herenondergoed’ toch echt wel de minst aantrekkelijke. En dat terwijl er afgelopen week nog veel gespeculeerd werd door mensen op het internet over het al dan niet topless zijn van Lies.

Scroll iets verder naar beneden om mee te kunnen doen aan de discussie. Volgens mij is het heus wel duidelijk dat er een bikinitopje onder zit, maar Lies heeft graag aandacht. Daarom bedenkt ze om een foto te plaatsen waar haar topje niet op te zien is. Zo kunnen we het er lekker met elkaar over hebben of ze wel of niet halfnaakt is.

https://www.instagram.com/p/CjNzRMkjlAn/?utm_source=ig_web_copy_link

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties