Lies Zhara heeft een hele mooie hanger

Enkelvoud! Dus geen hangers! Daar is ze immers te jong voor. Maar wat een prachtig sieraad heeft dat meisje toch om. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een zilver ding aan een ketting wil zijn. Alleen als ik dat tegen haar zeg wordt ze boos. Jammer.

Kijk nou toch.

Een compliment vond Liesje “niet nodig”. Probeer je eens aardig te zijn, weer niet goed.

28 reacties op “Lies Zhara heeft een hele mooie hanger

  • >>>B R E A K I N G N I E U W S zegt:

   Winston Germanowitch Medeplichtig

   Winston Germanowitch wist niet dat John de Mol vuil spel had gespeeld bij het bemachtigen van de knikkerhit Marble Mania.

   Volgens de huidige opinie is Marble Mania een schoolvoorbeeld van plagiaat, de Nederlandse broers Jelle en Dion Bakker hebben het format bedacht én uitgebracht op YouTube waarna John de Mol het op slinkse wijze kaapte en ermee aan de haal ging.

   Vorig jaar nog zat een van zijn lakeien Paul Römer bij hoog en bij laag te beweren dat van echte diefstal geen sprake was hoewel de architecten van het programma na een contractuele overeenkomst geen stuiver hebben ontvangen. John de Mol claimt dat hij Marble Mania zelf heeft bedacht en dat op zoiets simpels en stoms überhaupt geen rechten rusten. Dus van plagiaat zou geen sprake kunnen zijn.

   Tot op heden heeft Talpa alle buklaven van John weer opgeroepen om leuk te komen doen bij de tweede serie van Marble Mania.
   De drie lachzakken van VI Vandaag moeten meedoen,
   uiteraard zijn de Meilandjes een aflevering aanwezig, verder is 0G3NE weer even uit de anonimiteit gehaald en zijn. Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol gestrikt met een zak geld en een paar minuten roem en exposure, net als de topsporters Maarten van der Weijden, Marianne Timmer en Nicolien Sauerbreij.
   SBS6 coryfee Raymond van Barneveld vormt een team met Vincent van der Voort en Michael van Gerwen.
   Roué Verveer met in zijn schaduw de altijd ongrappige Jandino Asporaat en Jörgen Raymann sluiten de rijen.
   Gele zwembroek Dries en zijn twee natte scheten Dave en de tandenloze Donny Roelvink staan óók onder contract bij SBS al weet niemand meer waarom.

   Vanaf 6 januari weer wegzappen dus.

   50
   20
 1. Floris Italianer zegt:

  Weet iemand met wie ik contact op moet nemen om een samenwerking aan te gaan met Lies Zhara, aka Lisanne Nicolaas? Ik wil haar graag sponsoren met een BH. Ik wil haar borsten zelf persoonlijk komen ondersteunen, inclusief massagefunctie.

  14
  77
 2. Rapper Sjors zegt:

  Stel je hebt daar een relatie mee. Zit ze alleen maar fotootjes te maken. Verder is het gewoon een dom trutje zonder opleiding. In het begin lijkt het leuk, maar na een tijdje gaat dat toch vervelen als je er geen fatsoenlijk gesprek mee kan hebben.

  55
  8
 3. Robbie zegt:

  Echt weer zo’n typische saaie opmerking ‘niet nodig’??? Man foto 2 is toch juist om reclame te dienen voor Boedha of hoe heet die veel te dure rotzooi?? Bah ik vind Lies ee mooie dame, maar haar karakter is werkelijk een afknapper, kan daar niet zo goed tegen sorry…….

  49
  3
 4. Dwight zegt:

  Gaan we weer. Weer een social media foto met drie regels tekst eronder. Volgens mij heeft Jan helemaal geen tijd om een website te beheren. Begint wel een afknapper te worden.

  20
  12
 5. Liesje Miesje zegt:

  Ik vind het van beide kanten flauw.
  Liesje de aandachtshoeah die gezegend is met een prachtig lijf en het ten gelden maakt met aandachtspicas op Insta. En ome Jan die ook graag aandacht wenst en dames als Lies bestookt met Locker Room Talk, iets wat je doorgaans alleen met je vrienden bespreekt.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.