Libelle-bazin probeert Johan Derksen te cancellen

derksen-

Iedereen en z’n Libelle-lezeres is weer eens boos op de Veronica Inside-presentator.

Niet alleen Roddelpraat ligt momenteel onder vuur in het cancelcultuurwereldje, ook Johan Derksen moet het flink ontgelden. De snor had zich niet al te positief uitgelaten over damesvoetbal en -analisten, en zulks mag natuurlijk niet meer. In onderstaande video gaat hij er wat dieper op in.

19 reacties op “Libelle-bazin probeert Johan Derksen te cancellen

 1. Allochtoon zegt:

  Jan Derksen is 1 de laatste der mohicanen in sein soort. Direkt, met beide benen op de grond, niet policor. Gelukkig hebben we grote baas Jan nog. Alleen jammer dat grote baas Jan geen programma op tv heeft. Misgien durft Ongehoord Nederland het aan als se op de NPO komen

  0
  0
 2. Maarten zegt:

  Veronica Inside en Roddelpraat zijn de enige 2 politiek incorrecte programma’s die over zijn. Beide mogen niet verdwijnen, anders blijft er alleen maar woke troep over.

  0
  0
 3. Mr. Shownieuws zegt:

  Wat kan het Johan nou boeien dat een paar duizend droogkutten in de overgang hem niet meer leuk vinden? Ze keken toch niet naar hem en hebben waarschijnlijk alleen via de Inquisitie van Wilfred vorig jaar en de roddelblaadjes over hem gehoord. Dan ga je natuurlijk vanzelf denken dat het een soort nazi is. Johan, ik hou van je! Ga zo door.

  0
  0
 4. Robbie zegt:

  Tja gewoon oprotten bij Derkie, groot gelijk heeft die. Hij hoeft je niet uit te leggen waarom je een paardenlul bent dat zie je meteen zo al kutinterviewer……………

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.