Uit eerste hand

Leontine Ruiters heeft alle vertrouwen in Marco Borsato: ‘hij doet zijn best’

Leontine Ruiters heeft alle vertrouwen in Marco Borsato

RTL Boulevard interviewde Leontine Ruiters over haar nieuwe liefde. Het volledige interview moet nog uitgezonden worden, maar het gedeelte waar het over haarzelf en haar ex Marco Borsato gaat, staat wel al online. Leontine Ruiters heeft alle vertrouwen in Marco Borsato.

Slapend op een matras van goudstaven

Allereerst geeft Leontine in het interview antwoord op de vraag hoe het met haar gaat: “Het gaat heel goed, dank je wel. Ik zit heel goed in m’n vel, ik ben bij, ik ben lekker aan het werk, ik heb een prachtige reis naar Tanzania gemaakt, ja… Het gaat gewoon heel goed!” Wat fijn voor die vrouw. Hoe kan het ook anders? Ze slaapt op een matras die niet met schuim en veren, maar met goudstaven gevuld is. Ze vond in de liefde namelijk een multimiljonair.

‘Hij doet zijn best’

Over het gezin en haar ex-man Marco vertelt ze ook dat het goed gaat. “Marco doet ook ontzettend zijn best om zijn leven weer op te pakken. Alhoewel dat natuurlijk moeilijk is, omdat er nog niet echt een einde is aan wat er speelt, maar ik heb daar eerlijk gezegd heel goed vertrouwen in. Dus dat komt goed. En met de kinderen gaat het goed, dus…”, legt Leontine uit.

Ze is dankbaar dat haar gezin weliswaar in een andere vorm bestaat, maar dat het nog sterk bij elkaar hoort. Duidelijk is natuurlijk wel dat ze dit gewoon zegt, omdat er een camera op haar smoel staat, maar dat ter zijde. In haar woorden vertelt ze: “We zijn als gezin wel in een andere vorm, maar we zijn als gezin nog steeds sterk, dus daar ben ik heel dankbaar voor. En heel blij mee.”

Leontine Ruiters heeft alle vertrouwen in Marco Borsato

Naar eigen zeggen heeft ze ‘eerlijk gezegd alle vertrouwen’ in de afloop van de rechtszaak tegen haar ex-man Marco Borsato. “Dat komt goed”, zegt ze zelfs. Waar ze het vertrouwen nog vandaan weet te halen na alles wat er gebeurd is, weet niemand. Waarschijnlijk zal het haar ook een worst wezen en geniet ze momenteel veel te erg van de worst van John de Miljonair.

Bekijk hier het fragment van het interview met Loentine Ruiters.

Nog geen reacties