LEEEUUUKK! Rogier goes cowboy

Nu is Rogier natuurlijk een enorme Brokeback Mountain liefhebber (film uit 2005 over cowboys die van potenstijn worden). De voormalig kale badeend is niet vies van een harige man in leer op een paard die onverstaanbare dingen schreeuwt richting een kudde koeien. Nu heeft Roog besloten een stap verder te gaan en zelf als heuse koeienjongen door het leven te gaan.

En het staat hem fantastisch. Maar waarom geen laarzen en een leren vest? Maak het af met een flinke snor en zo’n grote gleufhoed. Lasso erbij en klaar. Voor je het weet zit je in YMCA.

70 reacties op “LEEEUUUKK! Rogier goes cowboy

 1. Kiet uit de USA zegt:

  De koude rillingen lopen over je als je beseft dat alles aan deze man een keuze is. Waarschijnlijk nooit iemand in zijn omgeving gehad die corrigeerde. Laat hem maar gek doen want anders. Droevig en tegelijkertijd eng.

  3
  0
 2. Slasaus in mijn snee zegt:

  Cowboys kammen hun haar altijd naar voren en in bareback county fohnen ze het. Maar ik heb nog nooit een cowboy met plat haar gezien en hoge witte zolen onder een bruine broek met een blauw hempje. Die tanden zijn wel echt, voor de rest is het een nepcowboy.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.