LEEEUUKK! Rogier wordt kunstenaar

De man die elke nacht zwetend ligt te dromen van onze Dennis heeft een enorm talent. Natuurlijk doen we weleens grappig over Rogier. Maar naast een lekker Italiaans scharreltje is de voorheen kale neet (zo goed?) een groot schilder.

Op Instagram laat Roog, zoals Dennie hem mag noemen, zijn laatste creatie zien. Het wordt een hond. Heel spannend is het welke kleuren hij zal gebruiken bij de lege vlakken. Zijn nieuwste werk zal waarschijnlijk weer voor een godsvermogen worden geveild bij Christie’s. LEEEEUUUKK!

48 reacties op “LEEEUUKK! Rogier wordt kunstenaar

 1. Realist zegt:

  Dit heeft die natuurlijk zelf nooit gemaakt, maar gewoon ergens besteld. De man kan namelijk helemaal niks.
  Hij zou overigens niet misstaan als paspop in welke etalage dan ook. Ook kan hij levend in het madame toussaint gaan staan.

  0
  0
 2. PijveStiemel zegt:

  Jezus Jan, doe eens 30 seconden meer moeite. Je ziet gewoon dat Baba een kunstenaar is en dat is dus niet de holmaat van Dennis. Niet LEUKKKKK

  0
  0
 3. Droeftoeter zegt:

  Waarom ziet Rogier er op elke foto uit als een, uit het water, opgevist lijk….???
  Opsporing verzocht….Wie kent of herkent deze man?? Heeft vermoedelijk al enkele maanden in het water gelegen voordat hij werd gevonden. Droeg een roze pet en een broek van het merk Dsquard2. Op zijn linker bil een tattoo: I luv Dennis

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.