Laat deze foto van André Hazes een belangrijke les zijn

uv-straling

Kijk, dat zo’n achtergestelde Tukker als Dennis consequent zijn hoofd insmeert met zelfbruiner is natuurlijk al behoorlijk gestoord, maar je gaat er niet direct dood aan.

Hoe anders is dat bij al die BN’ers die te pas en te onpas in de snikhete zon van de Balearen gaan zitten. Met als doel bruin, bruiner, bruinst te worden. Maar lieve Insta-kijkertjes, neem er geen voorbeeld aan. Zo’n schoensmeerbruine huid is vragen om problemen. Het aantal mensen met huidkanker neemt al jaren schrikbarend toe en huidkanker is momenteel de meest voorkomende vorm van deze ziekte in Nederland. Dat is de afgelopen tien jaar zelfs meer dan verdubbeld: in 2019 kregen bijna 70.000 Nederlanders de diagnose huidkanker (cijfers IKNL).

Ga gewoon wat vaker in de schaduw pitten, in plaats van in de zon zitten. Tot zover het ongesubsidieerde Roddelpraat EducatieUurtje.

7 reacties op “Laat deze foto van André Hazes een belangrijke les zijn

 1. Dennis’ zelfbruiner zegt:

  Ik tast anders Dennis zijn denkend vermogen zwaar aan. Het is maar wat je liever wilt, kanker krijgen of zwakzinnig zijn.

  0
  0
 2. Inge de Bruinwerker zegt:

  Jan, dat jouw gigantische omvang het onmogelijk maakt om op het strand te liggen is kut voor jou, maar deze zomer gaan we heerlijk bakken hoor. Sigaretje in de hand, speakers in het zand en kacheltje lam op z’n Sidney Smeets de stranden onveilig maken. Kan niet wachtuhhhhhhhhhhhhhh

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.