Kroonprinses Amalia emotioneel over haar zware leven

Kroonprinses Amalia emotioneel over haar zware leven

Kroonprinses Amalia emotioneel over haar zware leven. RTL Boulevard plaatste afgelopen nacht een fragment van Amaal die het zichtbaar moeilijk heeft, omdat ze geen ‘normaal studentenleven’ kan leiden. Nu kan je denken: ‘god, daar komt Jan weer met z’n ongevraagde mening over het Koningshuis’, maar sorry… Ik zal het dit keer anders insteken: wat is die meid toch zielig!

Medelijden met de prinses

En eigenlijk meen ik dat wel echt, want deze meid is ook echt wel zielig. Puur en alleen omdat ze planeet aarde op is gekomen door het zaad van de koning, moet deze meid later ook Nederland gaan regeren. Dat hele Koningshuis is natuurlijk complete onzin en deze meid had dit misschien wel helemaal nooit willen worden, want het lijkt mij dat helemaal niemand dat wil. Wat een k*t leven.

De grap is alleen wel dat ze nou eenmaal de kroonprinses is en daarom dus geen normaal leven kán leiden. Daar krijgt ze ook belachelijk veel geld voor, dus om dan te gaan zeiken over het feit dat je geen normaal studentenleven kan leiden… Oh, nee… Ik zou het anders insteken: het is wel erg zielig voor haar dat ze ‘geen normaal studentenleven’ kan leiden. Een oplossing voor het probleem zou zijn om met deze poppenkast te stoppen. Dan kan Amalia ook het leven leiden van een normaal mens.

Kroonprinses Amalia emotioneel over haar zware leven

Amalia gebruikte bij RTL Boulevard de exacte woorden: “Ik ging mijn studententijd in met de gedachte… nou wat doet een student, vul dat in… dat ik dat ook zou doen. En de realiteit was helaas alles behalve dat. En ik ga er heel eerlijk in zijn dat ik het nog steeds heel erg moeilijk heb. Maar dat ik hoop dat daar snel verandering in komt.” Dat hoop ik ook zeker voor je, lieverd. De verslaggever heeft niet helemaal op zitten letten en vraagt daarom alsnog: “Kunt u vertellen wat u heel erg mist, wat u niet meer kan doen?” Daar antwoordt Amaal met vochtige oogjes op met: “Het normale leven van een student.”