Komen André en Monique weer bij elkaar?!

andre-monique

De eerste stap in een hereniging, waar we al land halsreikend naar uitkijken, is gezet!

Terwijl de natie gisteren keek naar de kruisiging van Mark Rutte in de Plenaire zaal, zocht de Onderzoeksredactie van RoddelPraat naar sporen en aanwijzingen naar een eventuele herenigingspogingen tussen André Hazes (junior) en Monique Westenberg. En wat schetste onze verbazing?

Sarah

Na de break-up met Monique zocht André soelaas in de armen van Sarah van Soelen, professioneel Instagramster. De twee tortelduifjes toonden hun verliefdheid EXCLUSIEF aan Roddelpraat met een prachtige foto. Maar hoe echt is dat allemaal?

Instagram

Toen Monique laatste een Instagram-foto plaatst met hun zoontje (ook André) was Dreetje er als de KIPPEN bij om die foto te voorzien van een zogenoemde “like”. Opmerkelijk. Is hij dan toch niet over zijn ex heen, en wat vind Sarah hier eigenlijk van, Dreetje!?

222 reacties op “Komen André en Monique weer bij elkaar?!

 1. martosaurus zegt:

  Een wijze les van Andre en Humberto. Als rijke man nooit trouwen met een vrouw. Zolang de vrouwtjes alleen de beschikking hebben over het geld via jou zijn ze zo vergevingsgezind als de pest en willen ze je altijd weer terug. Zodra je getrouwd bent en ze kunnen de helft pakken met alimentatie is het gedaan met de vergeving van katholieke proporties. Kijk maar naar Jolante, mevr Borsato enzovoorts

  0
  0
 2. Rochel zegt:

  Die Sarah bijt haar nepnagels stuk van ellende en ziekelijke jaloezie! Het is niet voor niks dat ze zich getransformeerd heeft naar een kopie van Mo. Eerder kopieerde ze het uiterlijk van Monica Geuze om diens vent te neuken.
  Het wijf spoort niet en stikjaloers is ze! Ha Ha! Sneu mokkel.

  Maar niet minder erg is om een kind van 4 in te zetten in deze ellende en als verdienmodel. Dan heb je het als ouder ook niet begrepen! Zum kotzen gewoon!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.