Instagram

Koen Pieter van Dijk deelt sneer uit aan Lil Kleine

Koen Pieter van Dijk deelt sneer uit aan Lil Kleine

Koen Pieter van Dijk deelt sneer uit aan Lil Kleine Hij lijkt tegenwoordig woordvoerder te zijn voor zijn grote vriendin Jaimie Vaes. Op Instagram deelt hij een video van een achterlijk vrouwtje en tagt Jaimie. Het is duidelijk bedoelt als sneer richting Jorik Scholten.

Vriendinnen met Jaimie Vaes

We weten allemaal dat Koen en Jaimie snuif-vriendinnen van elkaar zijn. Op het internet zijn ze momenteel niet zoveel meer samen te zien, maar dat zijn ze achter de schermen nog wel. Toch doet Koen af en toe (op zijn manier) zijn best om te laten zien dat hij achter Jaimie staat in de hele situatie met Lil Kleine.

Koen Pieter van Dijk deelt sneer uit aan Lil Kleine

Zonder dat Jaimie zijn verhaal repost, deelt Koen op Instagram een video van een achterlijk vrouwtje die op een doos eieren inslaat. Ze zegt erbij: “Ik liep op eieren voor jou, maar sorry dat doe ik niet meer, ik zeg nu gewoon lekker wat ik vind en sla de eieren aan moes!” Koen tagt Jaimie Vaes bij de video, omdat zij ‘dit natuurlijk heeft meegemaakt’ met Lil Kleine. Mooi, hoor. Is het gezeik nu een keer afgelopen?

Nog geen reacties