Koen Kardashian kickt af

Koen Kardashian kickt af

Van cokesnuiven naar cultuursnuiven: de opgespoten scheeftuit Koen Kardashian kickt af. De gek die zichzelf een Kardashian noemt komt helemaal tot zichzelf op Zuid-Afrikaanse bodem. Dit is de plek waar hij aan het afkicken is van zijn cokeverslaving. Hoewel hij een kilometer van de camera verwijderd is, lijkt het hartstikke goed met ‘m te gaan.

“Rock bottom became the solid foundation on which I rebuilt my life”, aldus de plastic zonnebrandfles. Wat ik wel opmerkelijk vind: het is daar waarschijnlijk 95 graden en hij besluit zichzelf te martelen met een lange broek en een trui, verward starend in een lege weide. Misschien is dit een nieuwe ontdekte afleidingsmanoeuvre om zichzelf van de coke af te houden.

https://www.instagram.com/p/CTHlRFDMz05/

162 reacties op “Koen Kardashian kickt af

 1. Pieter Jan Kardashian zegt:

  Hij is gevlucht van Ibiza omdat hij dom was. Hij zit ondergedoken. Hij is compleet uitgemergeld en ziet er vreselijk uit.

  10
  0
 2. Transformer zegt:

  Is dit geen snoepje voor die voormalig kale badeend? De parallellen zijn namelijk overduidelijk: coke snuiven en bipolair diva gedrag

  11
  0
 3. Dwight Power zegt:

  Waarom neem je als ‘artiestennaam’ de achternaam van een talentloze golddigger? Van alle mensen waar je je aan kan spiegelen waarom in vredesnaam die plastic bimbo?!
  En wat is er met die lippen? Waarom verminkt iemand zich zo?

  9
  0
 4. Puddingdruppel zegt:

  De locatie lijkt erg veel op die boerderij hier verderop die dienst doet als cocaïnewasserij

  5
  0
 5. Realist zegt:

  Zie hem staan daar. Wat een kansloze foto. Totaal helemaal nietszeggend en kansloos. Koen Kansloos.

  5
  0

Reacties zijn gesloten.