Koen K weer in kliniek

Het snuifdoosje van een Kardashian zit weer te huilenbalken in een afkickkliniek, althans dat verwacht onze vriendin Yv Cold. Want Koentje zat alleen in het vliegtuig naar het eiland en daar zit geheel toevallig een plek waar wel meer junks heengaan.

Dat hij weer zwaar aan de snuif (en de rest) zit is wel duidelijk. Dat kan er ook alles mee te maken hebben dat ie te vroeg uit de vorige kliniek wegging en weer omgaat met foute vrienden.

12 reacties op “Koen K weer in kliniek

 1. Katja Schuurvrouw zegt:

  Noem die junk gewoon net zoals onze vriendin Yvonne, gewoon Koen Pieter. Of gewoon Koen Pieter van Dijk, omdat hij net zo veel coke gebruikt als Wendy van Dijk.

  7
  0
 2. LEEUUUUK zegt:

  Meestal gaan dit soort types naar Curaçao voor de drugs en niet om er van af te kicken. Al verwacht ik niet dat hij snel met een maag vol bolletjes terug komt. Er gaat vast niet veel in want Koentje eet ook al maanden bijna niks

  3
  1
 3. Denny de zoon van een kaaspooiert zegt:

  Dennieboy Schoutens weer in een emotionele rollercoaster
  Nee mien pa ik ben geen heummooo
  En
  Pa ik zou je iets willen vertellen
  Wordt nu niet boos pa
  Please

  1
  8
 4. droeftoeter zegt:

  Uit vierde hand vernomen dat Koen aan de slag gaat als ervaringsdeskundige. Anderen helpen door je ervaringen uit het verleden te delen is een heel nobel iets. Misschien kunnen ander er iets van opsnuiven……oei….ik bedoel natuurlijk opsteken!

  0
  0
  • N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

   Ik hoef me pas maandagochtend weer te melden bij de GGZ instelling. Nu mag ik jou nog hele erg haten. Waarom ben jij zo gemeen? Ik haat je enorm. Mijn stemmetjes in mijn hoofd haten jou nog meer.

   En nu kappen met disliken.

   0
   0
 5. Geen aandacht aan geven zegt:

  Kunnen die klinieken je niet weigeren? Laten we eerlijk zijn deze junk is toch gewoon niet te helpen?
  Wie betaald deze opnames iedere keer weer? Deze gast is niet clean te krijgen denk ik zonde van de tijd en het geld uiteindelijk pakt deze gozer een keer een overdosis

  2
  0
 6. Firma De Beuk Erin zegt:

  En waar ben je nu hè, mister ‘I’m a celebrity”. Daar ga je weer, met de reet en de neus kapot. Weer eens afkicken. Weet je met ze met jou moeten doen? Afvoeren naar Afghanistan. Die weten wel raad met junkies. Die slaan ze weer in het gareel. Verwerpelijk stuk nageboorte wat je bent. Neem die Transformer Jamie ook met je mee.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.