Koen K weer in kliniek

Koen K weer in kliniek | Roddelpraat Nieuws

Het snuifdoosje van een Koen K weer in kliniek, zit daar weer te huilenbalken. Althans dat verwacht onze vriendin Yv Cold. Want Koentje zat alleen in het vliegtuig naar het eiland. Daar zit geheel toevallig een plek waar wel meer junks heengaan.

Dat hij weer zwaar aan de snuif (en de rest) zit is wel duidelijk. Dat kan er ook alles mee te maken hebben dat ie te vroeg uit de vorige kliniek wegging en weer omgaat met foute vrienden.

WhatsApp Image 2022 03 17 at 1.20.17 AM 1

12 reacties op “Koen K weer in kliniek

 1. Katja Schuurvrouw zegt:

  Noem die junk gewoon net zoals onze vriendin Yvonne, gewoon Koen Pieter. Of gewoon Koen Pieter van Dijk, omdat hij net zo veel coke gebruikt als Wendy van Dijk.

  7
  0
 2. LEEUUUUK zegt:

  Meestal gaan dit soort types naar Curaçao voor de drugs en niet om er van af te kicken. Al verwacht ik niet dat hij snel met een maag vol bolletjes terug komt. Er gaat vast niet veel in want Koentje eet ook al maanden bijna niks

  3
  1
 3. Denny de zoon van een kaaspooiert zegt:

  Dennieboy Schoutens weer in een emotionele rollercoaster
  Nee mien pa ik ben geen heummooo
  En
  Pa ik zou je iets willen vertellen
  Wordt nu niet boos pa
  Please

  1
  8
  • N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

   Ik zou Koen keihard in z’n anus willen nemen. Volblaffen met zaad.

   En nu kappen met de dislikes. Ik haat jullie allemaal.

   5
   11
 4. droeftoeter zegt:

  Uit vierde hand vernomen dat Koen aan de slag gaat als ervaringsdeskundige. Anderen helpen door je ervaringen uit het verleden te delen is een heel nobel iets. Misschien kunnen ander er iets van opsnuiven……oei….ik bedoel natuurlijk opsteken!

  0
  0
 5. Tot maandag zegt:

  Het is verstandiger om berichten te plaatsen wanneer die droeftoeter niet opgenomen is. Dat scheelt een hoop werk.

  0
  0
  • N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

   Ik hoef me pas maandagochtend weer te melden bij de GGZ instelling. Nu mag ik jou nog hele erg haten. Waarom ben jij zo gemeen? Ik haat je enorm. Mijn stemmetjes in mijn hoofd haten jou nog meer.

   En nu kappen met disliken.

   0
   0
 6. Geen aandacht aan geven zegt:

  Kunnen die klinieken je niet weigeren? Laten we eerlijk zijn deze junk is toch gewoon niet te helpen?
  Wie betaald deze opnames iedere keer weer? Deze gast is niet clean te krijgen denk ik zonde van de tijd en het geld uiteindelijk pakt deze gozer een keer een overdosis

  2
  0
 7. Firma De Beuk Erin zegt:

  En waar ben je nu hè, mister ‘I’m a celebrity”. Daar ga je weer, met de reet en de neus kapot. Weer eens afkicken. Weet je met ze met jou moeten doen? Afvoeren naar Afghanistan. Die weten wel raad met junkies. Die slaan ze weer in het gareel. Verwerpelijk stuk nageboorte wat je bent. Neem die Transformer Jamie ook met je mee.

  0
  0

Reacties zijn gesloten.