Koen K. richting het putje

Het is weer zover. Koen is weer Kardashian. Huh? Hoe bedoel je? Nou, weet je nog dat de afkickte Koen riep dat ie nu weer Koen Pieter van Dijk ging heten? Those were the days, want hij is weer helemaal zijn oude ikje. Beetje semi sexy kiekjes op het strand. Dus binnenkort weer foto’s met zijn beste vriendinnen en dan 2 weken later naar de getver.

Jan herkent een junk van een kilometer afstand. En deze gaat weer richting putje. Dat manse gedrag tegenover Yvonne was ook al een teken aan de wand.

15 reacties op “Koen K. richting het putje

  • Koen Koekenbakker zegt:

   Deze ongelooflijke koekenbakker zal binnenkort vast het heden voor het eeuwige gaan inwisselen. Wanneer je de ganse dag loopt te wauzen op het Colombiaanse dieet.
   Is het op hol slaan van het hart bij elke snuif een keer, een snuifje teveel.

   De Forever 27 club gaat hij niet meer halen. Koentje Koekenbakker is immers 29.
   Maar misschien dat er ergens nog een verzamelbak te vinden is voor deze halve zool.

   4
   0
 1. Gordon Blushing zegt:

  Nieuw op de menukaart: fondu gemaakt van beschimmelde tenenkaas, net vers geoogst met de kaasschaaf. Met sneetjes stokbrood die zijn besmeerd met smegma (ook eigen fabricage). Drink daarbij onze witte huiswijn die is verdund met insuline-urine. Als toetje is er met eeltsnippers bestrooide chocolademousse (een mengsel van kwark, diarree en een vingerhoedje sperma). Alle gerechten zijn licht dampend lauwwarm. Wie komt er gezellig bij ons eten en drinken? Wel eerst reserveren a.u.b. Tot binnenkort!

  7
  7
 2. Qwerty zegt:

  Koen, vooral doorgaan ouwe snuif junk. Lig je lekker snel in je kist. Dan mag je trots terug kijken op je leven, en tevreden zijn dat je tot de elite behoren en niet leefde als een van de vele arbeiders waar je op neer keek. Top ouwe.

  8
  1
 3. Vaesje zegt:

  Zweverige tekst van Koentje Poentje. Was hij weer onder invloed tijdens het schrijven?
  En wat vinden former BFF’s Jamie Vaes en Estelle Snuijff er nu van?

  Nou waarschijnlijk helemaal niets.
  Die zitten vast met z’n 3n de alimentatie van die lul’ Kleine voor Jamie Vaes weg te snuiven.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.