Koen K. opent aanval op Yvonne C.

Je moet maar durven. Jarenlang met je doorgesnoven kop aandacht genereren en nu met rust gelaten willen worden. Donderstraal jij ff snel op. Meneertje de snuifdoos vindt dat mensen “iets moeten doen” omdat Coldeweijer mensen terroriseert. Maar mag ik Koentje er even aan herinneren dat ie zelf graag een BN’er wil zijn die steeds in de schijnwerpers wil staan.

Dan moetje niet janken als het slecht met je gaat dat ook nieuws is. Want dan ben je namelijk een hypocriet stuk stront. En nog wat, je was het toch zelf die zo stoned als een garnaal filmpjes de wereld in stuurde. Dus niet zo piepen.

PS: We laten je met rust als je ons met rust laat. Zoek een baantje bij de supermarkt en we zullen over je zwijgen.

23 reacties op “Koen K. opent aanval op Yvonne C.

  • Suckeltje.Kadasjiaan zegt:

   Beetje makkelijk om onze Yv de schuld te geven. En al helemaal om zijn eigen drugsgebruik toe te schrijven aan een mentale stoornis.
   Voorzover ik het kan zien is Koentje een labiele malloot die steeds op zoek is naar excuses voor zijn eigen falen.

   14
   1
 1. Umfufu zegt:

  Hij zou ook gewoon, gratis tip, kunnen stoppen met het kijken naar, volgen en lezen van Yv’s video’s en posts maar nèèèèèèèèè, meneer van Dijk is niet alleen verslaafd aan het Colombiaans marcheerpoeder, maar ook aan het volgen van nieuws over hem, en aandacht. Aandacht, veel, vaak, meer, harder, sneller.
  Een “mentale ziekte” los je niet op door te snuiven, en Yv stopt niets in je neus, zet jou niet aan tot dubieuze videos en posts – misschien op dit sneue bericht na dan -, en is niet verantwoordelijk voor jouw gedrag.
  Kick af man. Kook maakt paranoïde.

  6
  1
 2. Antoinette zegt:

  Die man/vrouw/het moet alle social media mijden en heel snel een leger aan psychiaters zoeken. Maar ik ben bang dat hij/zij/het al beyond help is. Wat een raar creatuur van een andere planeet zeg. Kop zonder inhoud en wat er ooit zal is compleet kapotgesnoven. Maar wel denken dat een ander hem/haar/ het dat heeft aangedaan. Koekoek!!!

  1
  1
 3. Kat zegt:

  Tja beste Koen, je wil geen negativiteit meer? GEDRAAG je dan!
  Nu niet gaan janken, en Yvonne de schuld gaan geven, jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen gedrag!
  Op dit moment vind ik jou ff een grote jankerd sorry….
  Niet klagen maar dragen!

  4
  1
 4. Michiel zegt:

  zo makkelijk om een verslaving een mentale ziekte te noemen. dan ben je in een klap niet meer zelf verantwoordelijk voor alle ellende maar is die “ziekte” de boosdoener.

  5
  1
 5. remzi bakkal zegt:

  Bu koen`un amina koyum, wie is hij lan? Vallahi ik kom hier en nog steeds geen scoop lan, JAN ajb waar blijft die scoooooooop lan amina koyum. Nog andere mocro broeders en Turkish people here? Amina koyum deze sit heeft meer kleur nodig lan

  2
  3
  • Mika Altrego zegt:

   Dit dus.
   Hersenbeschadiging opgelopen en tóch een reactie proberen te plaatsen op Roddelpraat.

   Héél knap hoor.

   Toch denk ik dat in jouw geval euthanasie wonderen kan verrichten voor de samenleving.

   2
   1
 6. GrammarNazi zegt:

  Koen, ik gun je het beste van de wereld. Hoop dat je sterk genoeg bent om dit keer echt van de drugs af te blijven en om je leven goed op orde te krijgen. Succes!

  3
  0
 7. Glennis Gross zegt:

  Ze krijgt meer aandacht dan Cokoentje dus het is boos… Waarmee vul jij je zakken dan? Waarom is het bekend en waarom voelt het zich een celebburtyyyyy!? Wat een mafklapper! Stop met snuiven,sniffen,snikken en ga doen waar je goed in bent, lekker pijpen en slikken.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.