Koblenko maakt zich druk om andere moeders

victoria-koblenko-fhm-500

En dit gaat niet over de oorlog in Oekraïne, waarover zij en haar man Evgeniy Levchenko zo’n beetje elke dag op de teevee zitten te praten. Die ex-voetballer roept trouwens steeds dat wij veel te weinig doen voor zijn land. Waarom hij zelf niet in een schuttersputje bij Kiev zit om die Russen uit zijn geliefde moederland te schieten is niet duidelijk. Enfin, Victoria heeft een heel ander gevecht, namelijk die tegen de, zoals zij dat noemt, moedermaffia.

Zij geeft haar kind blijkbaar geen paracetamol als ie koorts heeft. Ze stopt liever aardappelschijfjes in zijn sokken. Ik zou zeggen: ze doet maar. Alleen zijn er andere moeders die haar dan gaan DM’en dat het niet goed is, waar Koblenko dan weer een hele post inclusief foto aan wijdt. Ze zou toch zeggen dat ze meer aan haar hoofd heeft.

https://www.instagram.com/p/Cb8Ba3VqiFZ/?utm_source=ig_web_copy_link

13 reacties op “Koblenko maakt zich druk om andere moeders

 1. Marc zegt:

  Jan fietst tegenwoordig naar de duintjes of naar het frikadellenbos wat hij daar precies doet is ons niet bekend maar we hebben mannen horen kreunen…

  5
  29
 2. Janus Roos te Bergen zegt:

  Beter voorkomen dan genezen. Daarom drink ik elke dag 15 borrels tegen de eventuele griep. De bijwerkingen hersenrot en obesitas zijn maar praatjes / geloof er niks van.

  6
  4
 3. Min Kortspringen zegt:

  Die Oekraiense vrouwen van boven de 40 hebben toch allemaal 1 tand en een zakdoek op hun hoofd?

  18
  1
  • Osamab zegt:

   Die victoria is anders nog steeds een lekker snoepje.
   Alleen jammer dat ze zo vreselijk bijdehand is.

   2
   1
 4. Hee muts zegt:

  Kiy pfff haha wtf is dat?
  Zo noem je je kind toch niet? Inclusieve muts dat het is.
  Het lijkt wel een merk medicijn tbv de behandeling van … ernstige ziekte.

  9
  0
 5. Mispoes zegt:

  Haarstukjes op, nep wimpers en nagels; da’s een heel afgepel ’s avonds als ze voor de helft op het nachtkastje ligt. Beter maar dat het licht dan uit is.

  6
  0
 6. Verwendy zegt:

  Vraag me idd ook af waarom, die idioot blijft roepen dat wij te weinig doen, en zelf in talkshows zit i.p.v. ze andere heldhaftige landgenoten helpt ze land te verdedigen. En over die domme teef, aardappels i.p.v. paracetamol is dat geen gevalletje jeugd zorg?

  1
  0

Reacties zijn gesloten.