Knallende RUZIE tussen Frank en Martien.

De twee grootmeesters van de Nederlandse nono-televisie vliegen elkaar in de geriatrische haartjes. When an unstoppable force meets an immovable object, zouden we het wel willen noemen.

‘Hoef ik niet te zien’

Ruzie tussen Martien en Frank Jansen (de ex van Rogier)? Ja, die twee kunnen elkaar dus totáál niet luchten of zien. Wat schetst onze verbazing? In weekblad Weekend trekt Frank flink van leer tegen de Chateau-handelaar. “Ik kijk nooit naar het programma van de Meilandjes […] Zij interesseren me niet. Ik heb wel een keer gezien dat die man zijn hond onheus behandelde en dat hij vloekte op tv. Toen dacht ik: dit hoef ik verder niet te zien.”

Als het waar is dat Martien zijn hond inderdaad onheus heeft bejegend, dat is hier wat ons betreft het laatste woord niet over gesproken!

Schreeuwlelijk

De immer rustige Frank vind Martien daarnaast maar een schreeuwlelijk. “Ik vind het echt helemaal niks. Ik heb geen zin om naar zo’n schreeuwlelijk te kijken. Die man is echt de hele dag aan het schreeuwen en daar hou ik helemaal niet van.”

Nou RoddelPraat-vrienden, zeg het maar. Zijn we #TEAMFRANK, #TEAMMARTIEN of toch #TEAMZEROFUCKS?

12 reacties op “Knallende RUZIE tussen Frank en Martien.

 1. Gerard Joling zegt:

  #teamzerofucks!
  Ik kan al die figuren niet luchten en/of zien. Als ik er toevallig tegenaan zap, dan krijg ik spontaan het gevoel alsof ik net een broodje kaas heb gegeten die al 8 jaar op de plank lag.

  0
  0
 2. DeDikkeEend zegt:

  Wat leuuuuuuuuuk is dit weer zeg. Wat leuuuuuuk. Nou het kan mij dus #teamzerofucks schelen. Wat een geouwehoer van een stel relnichten zeg. Godverdomme, het lijkt de viva wel. Sjesus christus. Die Rogier is gewoon leuk. Die probeert zonder neusschotje niet om te waaien door de wind. ( want minder weerstand…godverdomme dennis, dat ik je dit nog uit moet leggen) maargoed, die andere gleufragger kan mij echt de bout hachelen ( wat die denk ik best zou doen ook nog… de ouwe geile pretpaal). Hoop dat wij binnenkort meer van jullie soort initiatieven krijgen, die lekker onafhankelijke zooi maken. Raken wij ook een beetje af van dit soort door de put gespoelde oude douchharen. Nou….dit was het weer. Fuck de konijnen

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.