Kim Feenstra deelt horrorverhaal

Op instagram doet Kimmetje Feenstra uitgebreid verslag van wat ze vannacht allemaal wel niet heeft moeten meemaken. Uitgebreid is nog zacht uigedrukt: ze neemt twee Harry Potter-boekdelen de ruimte om te vertellen hoe haar zoontje Brooklyn bAbY Tailor vannacht bij haar in bed heeft geslapen en haar volledig heeft ondergescheten en -gekotst.

Dat ze kindjelief tot in de nopjes verschoont en verzorgt geeft maar blijk van de goede moeder die ze is. Een geweldige rolmodel voor de doven- en slechthorendengemeenschap. Maar niet alleen dat: dat ze de poep- en kotsgeluiden beter detecteert dan haar eigen stemgeluid wil ook wat zeggen.

19 reacties op “Kim Feenstra deelt horrorverhaal

  • Dwight zegt:

   Ah, Diana is das Maß aller Dinge. Jij bepaalt wat wel kan en wat niet kan. En natuurlijk anderen de les lezen, zij moeten zich schikken naar jouw persoonlijke opvattingen. En als ze dat niet doen? Worden ze dan uitgesloten? Gecancelled?
   Je hoeft deze website niet te bezoeken, je hoeft de berichten niet te lezen. Als de toon of de inhoud je niet bevalt ga je toch ergens anders heen.

   7
   23
     • Valerie zegt:

      Sneue sukkel.
      “Pas dan bepalen WE..”
      Wie is WE? Sneue sukkel?
      Jij en je schizofrene alter ego?
      Of bedoel je jezelf en je achterlijke alias?

      Knap dat je (JULLIE) jezelf in drie zinnetjes zo te lakken zet, maar ik zal je een eindje op weg helpen, wurm uit de grond.

      Normaal.

      Zeau. Ik heb ‘normaal’ geschreven.

      Nu ga ik bepalen wat ik met je verhaaltje ga doen.
      Pannekoek.

      Proest 🤣😂🤣😂

      20
      2
     • Diana de B. zegt:

      Valerie zegt het en ik dacht het. En pesten is niet oké, en ontkennen dat het gebeurt is al helemaal niet oké. Wegkijken is net zo erg als het pesten zelf. Dat maakt jullie dus medeplichtig.

      19
      2
  • Ferdinand Bol zegt:

   Je hebt gelijk. Dit is hatelijk gedrag van die twee.
   En de humor van dit hele verhaal ontgaat me.
   Als inderdaad eigenlijk al de familie perikelen die in de privé sfeer moeten blijven worden rondgestrooid op Facebook & Twitter & Insta dan snap ik het nog niet.

   Tip aan Kim Feenstra:
   Blijf Weg Van Internet.
   We Willen Het Niet Weten.
   DUS
   Blijf Weg Van Internet.
   En Stop Met Die Privé Foto’s Delen.
   We Willen Het Echt Niet Weten.
   Het Interesseert Ons Helemaal Niks Niet.

   Zou ze het gelezen hebben?

   11
   1
 1. Silvia G. zegt:

  Prima dat je dat joch uit de spotlight probeert te houden maar kap eens gauw met dat aanstellerige debiele geforceerde gedoe om het gezicht te verbergen en hou dat kind volledig weg van IG!
  Dat kind boeit werkelijk niemand ene fuck pffffff. Overigens de moeder ook niet.

  21
  0
  • Denise zegt:

   Dat gezicht verbergen slaat sowie al nergens op omdat 1) al die koters op elkaar lijken 2) ze veranderen elk half jaar toch omdat ze groeien

   Dusss…

   Maar een overbeschermende mama die bang is voor herkenning moet sowie al wegblijven van de socials.
   Daarbij boeit mij dat Kim foto’s deelt geen ene moer en ook dat kind van haar: bewaar deze foto’s nou lekker voor je familie-apje en val de rest van de wereld er niet mee lastig. Beter voor Kim Feenstra Verwarmingen BV.
   En beter voor de rest van de wereld.

   25
   0
 2. Kinderbescherming zegt:

  OMG. Die baby wordt geleerd om zijn eigen gezicht af te dekken met zijn eigen kleine handjes, omdat mamma perse n foto wilt plaatsen met haar baby maar niet op SMedia wilt met haar kind??moraal van het verhaal…..geen. kind heeft geen privé maar mamma wil hem wel op SMedia, dus leert ze haar kind kunstjes? Kan iemand mij de logica uitleggen want ik ben het spoor volledig bijster. Haar pesten …ok zit wat in maar dit is ook je eigen kind pesten …sorry hoor. Laten we lekker normaal doen en dan bedoel ik uiteraard niet het nieuwe normaal 😉

  8
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.