Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside met Mark Rutte: ‘overweldigende cijfers’

Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside met Mark Rutte: 'overweldigende cijfers'

Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside met Mark Rutte. Tina Nijkamp nam de cijfers onder de loep en kwam tot de conclusie dat het overweldigend is. Het eerdere record lag volgens Tina op 1.481.000 toen Johan Derksen na ‘het kaarsen incident’ weer terug kwam op televisie.

Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside met Mark Rutte

Kijkcijferkenner Tina Nijkamp dook weer eens in de cijfers van gisteravond. Daar kwam ze tot een ontdekking waar ze zelf ook van stond te kijken. Ze schrijft: “Zo. Wat een overweldigende cijfers. Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside. De aflevering met Mark Rutte als tafel en Job Knoester aan de bar scoorde 1.496.000 kijkers. En dat is hoger dan het record tot u toe; de “terugkeer” aflevering VI na de kaarsrel. Daar keken 1.481.000 kijkers naar.”

Kijkcijferdominantie

Als het om politiek gaat, worden andere programma’s nauwelijks bekeken. Voor Vandaag Inside ligt dat kennelijk anders. “En ook zorgen de mannen van VI ervoor dat VI deze verkiezingstijd de enige talkshow is, waar WEL naar wordt gekeken als het over politiek gaat. VI scoort zelfs hoger dan een verkiezingsdebat. Het Eenvandaag debat scoorde 1.101.000 kijkers. Kijkcijferdominantie voor VI dus in deze verkiezingstijd”, legt Tina uit. En dat is logisch, want iedereen had zin in een Mark Rutte die afgebrand zou worden.

Goud voor SBS6

Schijnbaar werden veel kijkers ook bij Arjen Lubach weg getrokken, want hij haalde lagere cijfers dan eigenlijk de bedoeling was. Tina benadrukt nog maar eens dat John de Mol de VI-mannen ‘voor een koopje’ heeft binnen gehaald. Ze schrijft: “Conclusie: de 1.2 tot 1.4 miljoen salaris de man voor VI mannen is echt een koopje voor John de Mol en het wordt ook tijd dat SBS6 Job Knoester, Özcan Akyol en Roxane Knetemann exclusief vastlegt. VI = goud voor SBS6.”

Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside met Mark Rutte: 'overweldigende cijfers'
Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside met Mark Rutte: 'overweldigende cijfers' 4
Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside met Mark Rutte: 'overweldigende cijfers'
Kijkcijferrecord voor Vandaag Inside met Mark Rutte: 'overweldigende cijfers' 5