Khh Khh Khhhh: Alice Olsthoorn in therapie

Althans, dat probeert ze zelf als een of andere cabaretier de wereld in te brengen via TikTok. Naar eigen zeggen heeft transformer Alice een verschhrrrrrrikkelijke dag, waarbij ze een handgebaar maakt met die enge mannenvingers van d’r dat ik niet begrijp, en ze in plaats van een random vent van Tinder haar pinpas helemaal leegzuigt.

Ieder zijn ding. Ik kan er geen milliseconde om lachen. En zet alsjeblieft die zonnebril een keer recht.

36 reacties op “Khh Khh Khhhh: Alice Olsthoorn in therapie

 1. Hamster van Alice Olsthoorn zegt:

  Man, vrouw, beide of onzijdig, het maakt mij allemaal geen drol uit maar dit mens is gewoon bijzonder irritant. Als je zo sterk om aandacht vraagt is er echt wat mis met je. Is er niet nog een plekje vrij in het vliegtuig van Gordon?

  3
  0
 2. No more rainbows! zegt:

  Doe godverdomme eens normaal, man!!!!! God, alle heiligen!!! STOP IT!!!!!!!!!!

  Dit is toch een godsgruwelijke belediging naar alle echte!!!! vrouwen toe alsof echte!!!! vrouwen zich zo debiel gedragen zoals deze dorpsgek doet. Echt, rot op man!!!!

  0
  0
 3. alice zegt:

  rtgbinxedef8gxtyobcre7n83cnxhknenzed2nbz5s7bn5t35hnfiujnkhgjojinjjbnjskejhvktbgiufiofdkij55875jdyhnjgfhbnjrfkrfgukhjfnuty58tu4hjnnfkthtnjguhtnfnnfiutttttttttttttnnnnnnflkjhkdjdy55dy5y5dy5dy5nfdfnrbt5tb5btbtdbhbdbdhu55dhundnh

  Dat dus

  0
  1
 4. Alice Olsthoorn zegt:

  Oh gossie Alice Olsthoorn. Ik ben Alice en ik wil aandacht en bla en bladie en dit en dat en zus en zo. Zullen we hem gewoon eens bij de autosloop afgeven? Transformers die over datum zijn eindigen tenslotte op de sloop!

  4
  0
 5. Natte kutscheet zegt:

  Pik uit de diepvrieskist halen, ontdooien en weer erop naaien. Gewoon gaan werken. Met het mobieltje alleen bellen. Dat lost alle problemen op.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.