Kenner: Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice

Ik noem hem een kenner, want als ik zijn naam tik weet vrijwel niemand over wie ik het heb. Henkjan Smits, voormalig jurylid van Idols (The Voice zonder draaiende stoelen van 20 jaar geleden) vindt Glenda asociaal. Wat niet heel vreemd is, aangezien Grace een ordinaire schreeuwtokkie is.

Glennis krijste gelijk tegen een meisje dat ze waanzinnig slecht kon zingen, zonder eerst haar naam te vragen, zoals gebruikelijk is. Zelfs Anouk, die bekend staat als direct, vond dat te ver gaan en zei er wat van. De Witney Houston van AliExpress reageerde met: “Ja, ik ben gewoon in shock een beetje.”

“Ik vind dat Glennis de plank missloeg door zo in de war te zijn van een niet zo goed optreden”, aldus Smits in een podcast met gifmenger Giel Beelen. Die podcast is trouwens, hallo daar zijn we weer, een juice channel.

15 reacties op “Kenner: Glennis Grace is verschrikkelijk bij The Voice

 1. Dwight zegt:

  Hij vond dat zij zich narcistisch gedroeg, door alles op zichzelf te betrekken ipv te jureren. Dat deed ze trouwens ook in een hele walgelijke setting toen Peter r de Vries was vermoord. Deze vrouw is net als Gordon echt gestoord, klinisch gestoord, geen egotripper maar DSM-V narcistische stoornis.

  38
  0
  • Harriët van kollenburg zegt:

   Ik ben t helemaal met jullie eens.ze is zo helemaal geen dame en zal t ook nooit worden.ze zou goed staan als gevangenis bewaarster.Daar hebben ze er nog genoeg van nodig.

   3
   0
 2. Wilde Geert zegt:

  En maar zeuren dat je je in de VS gediscrimineerd voelt.
  Je moet eens weten hoe goed we hier in Nederland kunnen discrimineren.
  Misschien toch maar een enkeltje VS?

  18
  1
 3. Afgang zegt:

  Zit ze gewoon met haar vingers in haar oor als n kandidaat aan t zingen is? N kleuter die iets niet wilt horen. Wat n afgang.heb last v verplaatste gēnè

  13
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.