Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram

Katja-Schuurman

Relevant blijven, iemand moet het doen.

Wat Katja tegenwoordig allemaal uitspookt weet eigenlijk niemand. Maar dat geeft ook niet, want als Katja merkt dat ze irrelevant begint te worden zet ze gewoon haar sterkste troef in: de klassieke, welgevormde voorgevel. Een kusntstukje uit de Nederlandse popcultuur, zoals u ziet. “Ja ik dacht, gezellig, borsten”, aldus Katja. En daar zijn we het roerend mee eens.

37 reacties op “Katja Schuurman gooit voorgevel op Instagram

 1. Allochtoon zegt:

  Se sit tog in de klimaatgekkie hoek?
  Se heeft tog silokonenborsten. Heeft se al een potje opsei geset om die te verweideren als se sterft. Is tog miljeu ferfuiling.

  1
  12
 2. Beckie Boss zegt:

  Hi ik ben Beckie Boss. Fat ass hobbit Groupie van Rotterdam. Ik noem mezelf rapster maar ik gewoon een sekswerker. Ik wil er net zoals Katja Schuurman uitzien. Boehoeeee. Ik ben jonger dan Katja maar ik zie eruit als Quasimodo’s big sister. Mijn hoofd lijkt alsof ik een onderliggende syndroom heb. Hoe durf ik met mijn lelijke gat een Only Fans account aan te maken? Terwijl ik jou hack en jou totaal niet ken durf ik zelfs over jou te oordelen en slecht over een kleine baby te praten. Ik ben te lelijk om kinderen te maken, geen 1 vent wilt van oude lelijke dweilen kinderen hebben. Boehoeeee Oud vies dik en lelijk ben ik, ja ik ben Beckie Boss aka Cyberstalker samen met Kathy P Margery W Anika en Roxan uit Tilburg. We rennen weg als we jou zien. Lelijke kk monsters dat we zijn. Meer durven we niet dan internetgangsters spelen. BOEHOEHOEEEEEEEE

  2
  9
 3. Wieisdemol zegt:

  En wat heb je aan die borsten? Wat moet je er mee? Je hebt er allemaal niks aan en al helemaal niks aan van die plaatjes. Morgen het gat? Wie is er niet door op de wereld gekomen?

  Het is handig om te hebben als je het nodig hebt, maar daarna heb je er niks meer aan. Het is als de imbussleutel bij een Ikea kast. Je hebt er al een zooitje liggen, gebruikt het één keer en daarna ligt het altijd in de weg.

  3
  5
 4. Slager van om de hoek zegt:

  Als de armen zakken dan zakt de rest mee. Wat moet je met die dingen, wat heb je er aan, waarom een foto delen met heel de wereld?

  0
  3
 5. Koos kansloos zegt:

  Kansloze, aandachtszieke foto weer. Wat is dat toch met dit volk dat ze maar niets-zeggende dingen op instagram blijven plaatsen ,met 0,0 toegevoegde waarde, alleen maar voor de aandacht…?? Waarom zijn er zoveel aandachtszieke mongolen op deze wereld.????

  3
  2
 6. Omafiets zegt:

  Als ik vroeger had geweten dat deze vrouw zich zou ontwikkelen tot dit hoopje ellende dan had ik daar vroeger niet zoveel tijd en zaad aan besteed.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.