Kanone! Ex-ex-ex van Dreetje Hazes ligt bij het Kruidvat

Nou ja zeg! We dachten dat alleen Patty Patty Patty zo smakeloos was om met Chinese meuk bij het Kruidvat te liggen. Daar hadden we ons even mooi vergist, want de ex-ex-ex-ex-ex en aanstaande van Dreetje Hazes mag nu ook haar eigen troep verkopen in de drogisterij.

Wacht even. Zat haar aanstaande ex-ex-ex-ex Dreetje daar ook niet met zijn bende? Regelt Rachel nu een deal voor Monique? Wow, wat een wending.

10 reacties op β€œKanone! Ex-ex-ex van Dreetje Hazes ligt bij het Kruidvat”

 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Benieuwd wat er naast Jan en Dennis ligt iedere ochtend. Een vrouw die er op deze leeftijd nog zo goed uitziet, hoed af. Maakt toch niet uit waar ze wegkomt of wat ze doet, iedereen die de film Hazes heeft gezien kan enigszins begrijpen dat Andre Jr. het niet makkelijk heeft gehad. Gewoon een leuke meid met een leuke kop, en als ze gelukkig is met hem, prima toch! Kruidvat boycot ik toch al, net als de HEMA, de AH en de Action, so who cares?

  6
  12
 2. Robbie zegt:

  Oke top!!!! Maar over welk huispak heeft ze het dan??? Hoor alleen hondenriemen ze heb een kussen vast en dat deken over de bank?? Ik vind het maar een rare reclame, maarja ze moet wat als ze bijna blut is…….

  3
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.