Kaasboerke te Glanerbrug op 538

Krijg nou wat! Was ons Marcelleke op de radio? Op 538 hing een kaasboer uit het poepgat naast Enschede aan de lijn en dus ging alles en iedereen ervan uit dat de vader van Dennis wat wilde zeggen. Ik zal niet verklappen hoe dat ging, dat moet je hieronder maar zien.

Wat wel opvalt is dat dat grietje negatief doet over Dennieboy.

13 reacties op “Kaasboerke te Glanerbrug op 538

 1. Robbie zegt:

  Vind die Niels een symphatieke man die lekker aan het borrelen is. Maar dan krijg je die kutpresentatoren met ghbdorp en alles maar proberen onderuit te halen. Man ze likken zelf de kont van hun werkgever want oh oh je baan zal maar in het geding komen of je zal wat verkeerds zeggen en zitten zelf in Hilversum?? Of Amsterdam waar komen deze wokies vandaan?? Man wij uit Brabant weten exact hoeveel deze wokies gebruiken pleurisvolk dat het is en dat wijf is al helemaal geen toevoeging met haar neus en tanden gare spitsmuis……. Zo wou ik ff kwijt…….

  40
  6
 2. Tim van Vooren zegt:

  Wat een gesprekje en dat moet op de RaDiO??? Hij vraagt of het de vader van dennis Schouten is en hij vraagt of ze vader altijd drinken is en hij vraagt of glaberburg een drugsdorp is want langs de grens met Duitsland en de kaasboer uit glanerbrug geeft dan helemaal nergens een antwoord op dus dit gesprek is zonde van de tijd geweest. Ik háát het als die radiojocks hun eigen vragen belangerijker vinden dan de antwoorden en dat ze om de twee zinnen in schaterlachen uitbarsten in zo ene gesprekje vind ik ook bovenmatig ergerlijk.
  Die blonde spitsmuis zou ik overigens graag doen met zo een rode balletje in d’r mond want haar wil je ook niet horen praten alsze klinkt als m’n moeder

  35
  6
 3. Glanerbrug mes in de rug! zegt:

  Mooie keerl die Marcel! hardwerkende en klant vriendelijke vent! en ik heb hem nog nooit dronken gezien, zal wel mee vallen dus! Glanerbrug ghb dorp? hahaha overal is wat!
  Maak geen fouten, koop kaas bij schouten! ik bin dr donderdag weer an de kroam! groet,n!

  8
  2
 4. Tim van Vooren zegt:

  Na het werk een biertje, dat is dan. toch lekker verdiend man.
  Nou ben ik wel benieuwd geworden waar of dat die kaaskraam van pa schouten staat want dan ben ik nou wel nieuwsgierig wat voor kazen deze kaashandel nou verkoopt om op te eten. Want een lekker stukje kaas op de boterham is nou nooit weg, alhoewel een sandwich met sappige rosbief en wat witte saus eruit ook heel lekker kan zijn

  6
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.