Juultje toont billen

Ok, we hebben af en toe een beetje gezeurd over Juultje Tieleman. Ze heeft een voorkeur voor succesvolle rijke YouTubers en dat steekt. Want we zijn niet echt succesvol en zeker niet rijk. Nou ja, Jan is rijk aan BMI. Maar goed, Juul is ook gewoon heel knap.

En nu laat ze haar uitstekende billen zien. Want daar is deze foto voor gemaakt. Om haar billen te showen. En wij zeggen prima.

22 reacties op “Juultje toont billen

  • Jan Boos zegt:

   Jij min stuk schorem met je eeuwige fetish over mensen onder willen schijten. Ze moesten je in een donkere steeg neer beuken.
   Je mag je zondes ook bij mij afkopen met 250 euro boetedoening
   Dus doneer dat geld en proosten doe ik wel bij je uitvaart sukkel

   8
   2
 1. Rinus Rukwind zegt:

  Tijd dat die bolle schreeuwende alcoholistische vetklep met biggenmuil Jan Roos eens flink door mij wordt ondergescheten. Waarschijnlijk is het lelijke varken uit Bergen er nog dol op ook💩💩💩

  5
  13
 2. Duivelse ho€r zegt:

  Helemaal afgeknapt op deze zoals Dennis noemt duivelse ho€r. Laat je je met je bijna “10 miljoen” voor stinkende golddigger uitmaken, om vervolgens met diegene nog nederig contact te onderhouden.

  Ga lekker met Lies Zhara een triootje doen met Koen.

  3
  0
 3. Duivelse ho€r zegt:

  Helemaal afgeknapt op deze zoals Dennis noemt duivelse ho€r. Laat je je met je bijna “10 miljoen” voor stinkende golddigger uitmaken, om vervolgens met diegene nog nederig contact te onderhouden.

  Ga lekker met Lies Zhara een tri0otje doen met Koen.

  2
  1
 4. Insider zegt:

  Ik kan uit eerste hand vertellen dat Juultje zeker geen 10 miljoen heeft. Ze krijgt ongeveer 5000 gemiddeld per gesponsorde post op Instagram. Dit is de afgelopen jaren van 2000 richting 5000 gegaan.
  Ze heeft een aantal persoonlijke sponsordeals, hiermee verdient ze echter geen miljoenen per jaar mee. In 2016 pakte ze 250.000, daarvoor nog nauwelijks iets. Ze heeft de afgelopen 7 jaar niet gemiddeld 1,4 miljoen verdiend…..
  We kennen allemaal het IQ van Dennie boy, logisch dat hij hier in trapt als dit hem gezegd wordt.

  4
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.