Instagram

Juultje Tieleman single en staat meteen in lingerie voor het raam

Juultje is een schijtwijf - Juultje Tieleman wil niet meer mooi zijn

Deze titel klinkt als muziek in de oren, toch? Bij ons in ieder geval wel. Want wat is nou écht ordinair prachtig? Juultje Tieleman is single. En dat niet alleen. Ze staat ook gelijk halfnaakt achter het raam.

Relatiebreuk Juultje & Koen

Wij hebben vermoedens van een relatiebreuk tussen haar en Koen van de Bankzitters. En we zullen uitleggen waarom we die hebben. Om te beginnen hebben beiden alle foto’s met elkaar van hun Instagram-pagina’s verwijdert. Waarom zou je dat doen? Juist, omdat je uit elkaar bent.

Wel volgen ze elkaar nog op de app, dus misschien zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan? Duidelijk is in ieder geval wel dat ze inmiddels al een tijdje nergens meer met elkaar te bekennen zijn.

Uit elkaar gaan uitgesteld door Expeditie Robinson

Maar waarom gooien ze dat niet gewoon out in the open dan? Er moest gewacht worden op de aflevering van Expeditie Robinson waar Juultje Tieleman eruit ging. Ze had hier namelijk een emotioneel videogesprek met Koen. Dat was leuk voor televisie en daarom konden de twee natuurlijk niet uit elkaar zijn atm.

Maar, Juultje post ook nog een blooper van een reel die ze maakte voor een lingeriemerk. Ze staat namelijk halfnaakt voor het raam te poseren als bouwvakkers haar staan aan te kijken. Ze schrikt en loopt weg. Is ze dan soms vergeten dat ze op deze manier op het hele internet staat?

Welke lelijke influencer komt Juultje Tieleman nu ophalen?

Juultje_Tieleman_Blooper

Nog geen reacties