Juultje Tieleman met Don de Jong op vakantie

Het zit Dennis allemaal niet mee. Eerst was het nieuws dat ze aan het daten was met Don de Jong, een Youtuber met van die kinderachtige filmpjes over zijn te dure auto en snoekvissen. Toen haalde de Don opeens zijn geile emoji’s onder de post van Tieleman weg en bleek er ruimte te zijn voor een afspraakje met de heer Schouten. En vandaag komen we er achter dat die twee gewoon samen in Mexico zitten. Sorry Dennis. Balen.

Want als je even verder bladert bij de heerlijke billenkiek van onze Juul komje op een plaatje van haar heerlijke billen die van een boot duikt. En wie springt er mee en doet weer heel stoer. Ja hoor, daar heb je hem weer.

UPDATE: Dit was weken geleden. Er is dus gewoon nog kans voor Dennis.

68 reacties op “Juultje Tieleman met Don de Jong op vakantie

 1. Tjaa zegt:

  Heb 1 aflevering bekeken van die thielemans…om te zien waar dennis zo gek op is…nou ik zie het niet…wat een gemaakt geval zeg..totaal niet leuk ..ook niet echt knap maar gewoon 13 in een dozijn…snap er helemaal niets van wat dennis in haar ziet

  0
  0
 2. Kletsmajoor zegt:

  Interessanter is dat ze in een code oranje-land waren en dus tien dagen in quarantaine moesten in Nederland. Nietsnut Don de Jong had totale schijt aan die regel en ging langs bij vrienden, in een beddenwinkel en een garage, wat hij zonder enige schaamte allemaal filmde. Ondertussen werkt half Nederland nog gedwongen thuis, is de zorg overbelast en zitten ondernemers nog steeds in de problemen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.