Juultje Tieleman is kinky

Dat hopen we in ieder geval. Maar Julepuul heeft zich eens lekker in het leer gestoken en kijkt uitdagend in de camera. Het gaat de laatste tijd wat minder met Juul. Na Gio en Don de Jong is het arme grietje afgegleden naar de krochten van Youtube-land.

Daar we Tieleman en haar vader een groot hart toedragen hopen we dat het snel weer wat beter gaat. Dan hoeft ze ook niet meer van dit soort semi-geile fotoshoots te doen.

22 reacties op “Juultje Tieleman is kinky

 1. De Vegetarische Kudt zegt:

  Al dat leer moet verboden worden.

  Dierenleed is niet onnodig en de mens is een ontwikkeld en gevoelzaam wezen dat niet een dierenhuid nodig zou moeten hebben om zich te kleden.

  Leer en bont is dierenleed!

  Trek die leren vellen uit Juultje, dit heb je niet nodig. Puur natuur is mooier en beter en als influencer heb je een belangrijke rol.

  Leren pakjes en de associatie met gele seks in inhumaan en infaam en heeft een hoog ouderwetse porneau imago.

  12
  24
 2. AliB aka Ali Gay zegt:

  Waarschuwing: straks krijg je Numidia, Kenny B, Adil El Hammouti van so you think you can dance achter je reet aan! Dan gaan ze ook fireshots maken naar jullie in hun zielige rapjes. Hahaha en niet te vergeten dat 0fux hun hond is die voor hun kruipt en voor hun mensen hackt en hoopte dat boef met hem samen zou werken, maar boef wil helemaal niks van 0fux te maken hebben! Voor niks heeft hij zijn ziel verkocht voor mensen die hem als stront zien! Niet te vergeten onze transgender Lindsey Mone die samen met rapper Lexxus een vrouw uit Tilburg aan het stalken is, omdat Lindsey Mone een omgebouwde man is en 0fux dingen laat schrijven over iemand die niet eens weet wie deze twee griezels zijn. Nu worden er trollen en nog meer engerds erbij betrokken en kijk vooral uit voor Lindsey Mone want zij zet deze viezerikken in om je te hacken samen met Beckie Boss en vooral als je aan hun bestie Glennis Grace komt.

  1
  7
 3. Kenny B zegt:

  En niet te vergeten die lelijkerd Chantal Janzen, die samen met deze vieze griezels mee doen. Kenny B rent naar deze mensen tot om een vrouw uit Tilburg te stalken omdat zij hem zwart en lelijk vind. Hij lijkt op een zwarte trekking. Die lelijke ex van hem heet Emily Kramer en lijkt op tante Sidonia, met haar grote lange bananen kin. Echt een griezel dat in de Reeshof woont. Mensen stalken die niet eens naar hun omkijken.

  1
  8
 4. Kenny B zwarte kk aap zegt:

  Lelijke zwarte aap! Wanneer pakken jullie deze grem lin aan? Die man is een opa en zit samen met Edsilia Rombley en haar dikke grote neus en Numidia die op een vrouw van 70 jaar lijk, mensen te stalken en te lasteren op Social media

  3
  6
 5. Don de Jong zegt:

  Dennis, misschien kan jij haar wel aan. Maar kijk wel uit, ze is uit op je geld. Ze had bijna mijn Lambo overgeschreven op haar naam, maar kwam er net op tijd achter dat ze mijn kentekenpapieren had gejat.

  4
  1
 6. Don de Jong zegt:

  Sorry Juultje Tietenman. Ik ga voor Lies Zhara.
  Als hartpatiënt leef ik met de dag. Je leeft tenslotte maar een keer.
  Als ik nog langer wacht is Lies oud en hangen die grote tieten van Lies als kwarktassen op de grond.
  Groetjes Don de Jong.

  5
  0
 7. Dwight zegt:

  Verdomme, Jan! Wat boeit die talentloze aardappelneus met haar Bert-en-Ernie-wenkbrauwen? Doop je pen in het gif en zaag die psychopaat Anouk Smulders bij de enkels af!

  2
  0
 8. Anti alles zegt:

  Laat al die foto’s met kleren aan maar zitten Juultje. Wat moeten wij gezonde potente mannen daarmee?? Moet ik mezelf daar nou op aftrekken? Als je je lichaam in de verkoop gooit, doe het dan goed. All the way, want hier kunnen wij niks mee. Ik ga wel naar Youporn of Pornhub. Daar valt tenminste nog iets te zien.

  4
  0
 9. Gio Latooy zegt:

  Ik snap werkelijk niet waarom Don de Jong niet vervolg wordt door justitie.
  Roekeloos rijgedrag in iedere vlog.
  Telefoon in zijn handen onder het rijden. Jeugd aanzetten tot strafbare feiten.
  Ik ga een aanklacht indienen bij Justitie.
  Waarom komt deze onnozele puber overal mee weg?
  Juultje kan blij zijn dat ze verlost is van deze kleuter. En die rokende volgevreten aardappelzak Mees Dix met zijn mislukte onderbroekjes moeten ze TBS geven.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.