Juultje Tieleman helemaal naar de getver

Juultje Tieleman

Het is oud, maar wel nog steeds nieuws. We kregen deze foto in de mail met het verhaal dat Juul totaal en helemaal van de kaart was met Koningsdag. En dat dit niet het gevolg is geweest van het nuttigen van pilsners of ander alcoholhoudend vocht, maar door verdovende drugses.

En dat doet ons pijn. Want was Tieleman niet dat ietwat preutse christelijke meisje? Dat onschuldige grietje die geheel toevallig altijd een relatie heeft met iemand die succes heeft op Youtube. En soms, als het uitkomt, wat geilig doet. Die Juultje? Jammer.

WhatsApp Image 2022 06 01 at 12.17.22 PM

16 reacties op “Juultje Tieleman helemaal naar de getver

  • Hedder zegt:

   Wie is die koekenbakker naast Juultje?
   Had die voor pikkiestraf een reisje concentratie kamp cadeau gekregen?
   Gast. Daar zit geen hoofd meer op joh!

   9
   8
  • Den de Jong zegt:

   Koenke is onderhand net zo lilijk als die Gio. Geen wonder dat je dan aan de drugs gaat.

   5
   0
 1. De Baas van Niks zegt:

  Valt toch wel mee? Gewoon een lachende meid met een lelijke kop in een oranje shirtje. Overigens is zij het equivalent van een voetbalvrouw, totaal talentloos en op zoek naar lelijke youtubers die semi-bekend zijn en video’s maken voor een demografie van 10 tot 16 jaar oud. Desalniettemin is haar vader wel een top kerel, mits ie nog RP donateur is.

  51
  9
  • Harjooo Thijs zegt:

   Waarschijnlijk verdient ze nog meer dan menig voetballer. Op één of andere manier hebben bedrijven tyfus veel geld over voor Insta meisjes met een miljoen volgers.

   Waarschijnlijk omdat tienermeisjes alles kopen wat ze zien ofzo.

   3
   0
 2. Sr. De Graaff zegt:

  Niet zo wereldschokkend vinnik dit, met gevaar voor eigen leven lurken ze ballonnetjes leeg en slaan ze pillen van amateurscheikundigen naar binnen alsof het tictacjes zijn.

  Dus uitwassen als Marc van der Linden, Gordon Heuckentoth en Koen Pieter van Dijk zijn eerder regel dan uitzondering.

  13
  0
 3. Pieter zegt:

  Juultje Tieleman op Koninginnedag is de onschuld zelve als je dat vergelijkt met wat er in de stad rondliep die dag. Niet te kort.
  Trouwes, die labiele idioot Jorik Scholte is al jarenlang naar de klote, en Ali B en Johnny de Mol precies zo.
  Dat zijn gastjes die toevallig aan geld geen gebrek hebben en goed verslaafd zijn geraakt aan allerlei verschillende harddrugs. Niet toevallig dat ze daarvan overmoedig worden en gewelddadig worden en vrouwen denken te kunnen mishandelen en verkrachten.
  Ik hoop dat ze langdurige celstraffen krijgen en dat we een lange tijd niks meer van die doorgesnoven malloten hoeven te horen.

  7
  1
 4. Vader van die Grindtegel zegt:

  Ik heb weleens gezegd dat Juultje teert op de zak. Maar Jade pakt gewoon de creditkaart van m’n lieftallige zoon, om te kunnen internetten in het vliegtuig.

  4
  2
 5. De vrolijke bijstand moeder zegt:

  De omslag foto
  Lekker tietekkes
  Mooie foto
  Was t maar altijd zomer

  1
  1

Reacties zijn gesloten.