Uit eerste hand

Juultje Tieleman fan van RoddelPraat: ‘Ze zijn erg grappig’

Juultje Tieleman

Na ruim drie maanden heeft Juultje gereageerd op de scoop over haar eventuele gebruik van het Colombiaanse poeder. In de video vertelt ze ook wat ze vindt van Roddelpraat.

Juultje Tieleman fan van RoddelPraat: ‘Ze zijn erg grappig’

In een video van YouTuber Frank van der Slot, reageert ze voor het eerst op de scoop die in de uitzending is gebracht. Tijdens de jaarwisseling werd er en foto waar Juultje op stond verwijderd, hier had zij kabouterpost in haar hand. Kort na de verwijderde foto verscheen er een nieuwe foto waar haar hand niet op te zien was. Alles wees erop dat ze iets van verboden middelen in haar hand had. In de video van Frank geeft ze verder geen duidelijkheid over wat het wel is geweest.

Kennelijk vond vriend Frank het erg grappig toen hij de uitzending keek. “Ik heb oprecht zes minuten met tranen in mijn ogen van het lachen gezeten”, vertelde hij. Ondanks de scoop, vindt ook Juultje RoddelPraat nog altijd leuk om te kijken. “Ik vind RoddelPraat ook wel gewoon erg grappig. Alleen ‘get your facts straight’. Het maakt me wel uit, omdat het best iets heftigs is wat ze brengen.” Ondanks hoe ‘heftig’ het is, blijft Frank zijn mening onveranderd. “Bij jou is dit zo mooi, omdat het zo ver van de realiteit staat en daarom is het grappig”, aldus Frank.

Ontvangen berichten

Verder geeft Juultje aan nog veel berichten te hebben gekregen na de uitzending. “Ik heb er echt veel berichten over ontvangen. Over mijn verantwoording naar mijn volgers toe zit ik dan een beetje in een tweestrijd of ik er iets over ga zeggen of niet.” Uiteindelijk heeft ze ervoor gekozen om geen toelichting te geven en de mensen zelf maar te laten gissen wat het dan wel geweest moet zijn. Dan gaan natuurlijk bij ons de alarmbellen alweer rinkelen. Dan krijg je namelijk het podium om te vertellen wat jouw kant van het verhaal is en dan doe je het niet. Toch wel een tikkeltje verdacht om er zo overheen te praten.

Watch on YouTube

8 reacties

Selman Missilou

Juultje, mocht je dit lezen….
Ik heb dit weekend een aanbieding, 5 halen 4 betalen.

Je hebt m’n nummer

Bas

Sjuultje vindt alles leuk als ze er zelf maar beter van wordt. Net als Lies, Marijn, Anna enz.

Keesie

Totaal oninteressant kind

die Tim

Haar vader was toch donateur? Benieuwd of hij dat nog steeds is. De aflevering gister had zo weinig te melden dat ze maar de zwakbegaafde Tim te lang bleven bellen en bleven hangen bij de lentekriebels.

Bert

Dennieboy is zelf zwakbegaafd. Een rechter zegt helemaal van niemand dat hij zwakbegaafd is. Dat doet een psychiater na onderzoek. Een rechter neemt dat onderzoeksadvies al dan niet over of niet.

“Een psychiater die Tim van T. onderzocht noemt hem zwakbegaafd en stelt dat hij een kwetsbare persoonlijkheid heeft. “

Ik weet meer dan jij

Uit eerste hand: juultje is super vriendelijk en beleefd. En jullie? Stelletje uitkeringlijers

Kenneth Taylor

Hé Verdorie ik heb op het verkeerde blonde paard gewed, Juultje is echt 10x mooier dan die bezem die ik heb!!!

Wilfred, Rene en Johan

Kijk, eindelijk iemand die niet gelijk kwaad wordt als er grapjes over haar worden gemaakt.