Joop Hazes doet het beter dan André Hazes

Joop Hazes doet het beter dan André Hazes

Joop Hazes doet het beter dan André Hazes. Dat het nieuwe nummer van Joop Hazes een succes ging worden, was natuurlijk te verwachten, maar het lijkt erop dat hij het nu al beter begint te doen dan André. Het lijkt er zelfs op dat Joop meer succes gaat pakken met zijn ene nummer dan André durft te dromen met zijn nieuwe comeback. 

Joop Hazes doet het beter dan André Hazes: Dit was helemaal niet de bedoeling

Joop had helemaal niet de bedoeling om door te breken als zanger. Het enige doel dat hij had met het nummer was een leuk liedje uitbrengen voor zijn kinderen. Hij was eerst ook helemaal niet van plan om het nummer op YouTube te zetten. Het was het idee van zijn kinderen om dit te doen. De prachtige Hazes stijl en de subtiele manier om naar Rachel uit te halen, hebben ervoor gezorgd dat het nummer zo groot is geworden. 

Er zijn al veel mensen die vragen of het nummer van Joop op Spotify mag komen. Hier is het al een groot succes door geworden. Nu wordt er zelfs gevraagd of Joop Hazes de volgende keer Holland zingt Hazes wil gaan zingen. De beste man heeft ook een prachtige stem die de Hazes nummers wel goed zal doen. 

Joop Hazes breekt door in België

Niet alleen in Nederland is het een groot succes wat Joop Hazes neer heeft gezet. Joop heeft namelijk ook al een doorbraak in België gemaakt. Zo is hij al benoemd op verschillende showbizz websites uit België en zijn er veel Belgen die naar het nummer luisteren. Misschien is het een leuk idee voor Joop om een zangcarrière te beginnen, al is hij al 80. De kans is niet heel groot dat hij dit gaat doen, maar het kan wel een groot succes worden.