Uit eerste hand

Johnny de Mol ontkent geruchten: “Klopt niets van”

Johnny de Mol ontkent geruchten: "Klopt niets van"

Volgens Özcan Akyol gaat het prima met Johnny de Mol en verspreid Rutger Castricum allerlei onwaarheden over de toestand van de Mol.

Johnny de Mol zal wel hardstikke blij zijn dat het OM heeft besloten om de aangifte van zijn boze ex-vriendin Shima Kaes te laten vallen. Het zal nog wel een hele tijd duren voordat Johnny de Mol weer geliefd word in de televisie wereld. Het had er toch alle schijn van dat het klaar zou zijn met de vrouwen mepper. Nu blijkt dat er grote twijfels over de betrouwbaarheid van Shima. Het zou zo maar weer eens mogelijk kunnen zijn dat Papa de Mol de portemonnee getrokken heeft als je het mij vraagt.

Junior de Mol gespot op de A1

De mislukte presentator Johnny de Mol heeft het nog steeds erg moeilijk volgens zijn oude steun en toeverlaat Rutger Castricum. Waar hij voorheen nog zorgde voor een heleboel ophef zit Johnny momenteel de hele dag thuis en schijnt hij enorme last te hebben van wilde hartkloppingen. Volgens Özcan Akyol is er helemaal niets van waar en gaat het hardstikke goed met Johnny.

Volgens Eus gaat prima met Johnny

Ze zijn elkaar onlangs “onverwachts” tegengekomen op de A1 en hij weet de geruchten over Johnny de Mol te ontkennen. Het is wel weer heel toevallig dat Özcan Akyol en Johnny de Mol elkaar op de A1 tegenkwamen, waardoor Akyol een goed woordje voor Johnny kon doen. Dit lijkt bijna te toevallig, zoals wel vaker het geval is in de waanwereld van Hilversum.

Wuivende smeerlap

Özcan weet goed te beschrijven hoe hij Johnny de Mol op de A1 naar Amsterdam tegenkwam in de talkshow Vandaag Inside. Hij zag ineens een peper dure auto waarin iemand wild naar hem zwaaide en dacht dat het Johnny was. De twee hebben elkaar dus vervolgens direct opgebeld om te vragen hoe het met elkaar ging, Eus vond dit verantwoord omdat er geruchten waren over de gezondheid van Johnny.

Rutger Castricum verspreid nepnieuws

Özcan verwijst duidelijk naar de “volgens hem” onjuiste verhalen van Rutger Castricum, die blijken niet waar te zijn spreekt hij stellig. Volgens Özcan zei Johnny tegen hem dat hij helemaal geen hartproblemen of stress heeft en dat hij zich momenteel aan het oriënteren is op wat hij wil doen. Hij had volgens Özcan veel energie.

Er is geen indicatie of we Johnny binnenkort terugzien op televisie, misschien in een programma over Down. En anders kan hij altijd nog een praat programma beginnen over mannen die beschuldigd worden van vrouwen mishandeling.

Nog geen reacties